Strona 1 z 10 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 94

Wątek: Gudzowaty ?!?!

Pełne uzależnienie Awatar popmart

Domyślnie Gudzowaty ?!?!

Właśnie przeczytałem w wywiadzie że ów fotograf chwali się że ma uwaga ...

ponad 2 miliony fotek

czy my wszyscy mamy aż tyle ja mam licznik na 26000 po 3 latach z tym że fotek mam o wiele mniej .........
    Ostatnio edytowane przez popmart ; 02-06-2006 o 19:22

Uzależniony

Domyślnie

czytalem jakis wywiad o nim, nadziany gosc ktory rano jezdzi rowerem, szczerze kazdy z nas ba kazdy na swiecie moglby robic takie same fotki jak on, kasa otwiera wszystkie drzwi, wysylasz swoich ludzi do krajow oni szukaja tematow a ty naciskasz guzik w mk2 Czy to wazne ile pstryknol? Pieniadze podobno szczescia nie daja ale fotografowi daja ma kase na sprzet, podroze, wolny czas i zyje pasja. Kazdy mu wypomina $$$, czy to zle czy dobrze nie wiem chyba normalne, ma piekne fotki, tylko ze wlasnie ten posmak latwizny i brak zmeczenia takimi sprawami jak "skad ja wezme 3tys na bilet do Afryki" powoduje ze ...

Uzależniony Awatar FOTOGRAF
    Miasto
    Holandia, Polska

Domyślnie

a o jakiego fotografa chodzi bo sie troche zgubilem...
    Nikon Lowepro Zeiss Tamron Sigma Sony VAIO Manfrotto i duzo innych dupereli
    Canon? moze niedlugo!

Uzależniony Awatar bundy
    Miasto
    Zawiercie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez FOTOGRAF
    a o jakiego fotografa chodzi bo sie troche zgubilem...
    O Tomasza Gudzowatego
    1, czarne i białe szkiełka + worek gratów... ale chyba i tak nie umiem robić zdjęć...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez emisiaczek
    czytalem jakis wywiad o nim, nadziany gosc ktory rano jezdzi rowerem, szczerze kazdy z nas ba kazdy na swiecie moglby robic takie same fotki jak on, kasa otwiera wszystkie drzwi, wysylasz swoich ludzi do krajow oni szukaja tematow a ty naciskasz guzik w mk2 Czy to wazne ile pstryknol? Pieniadze podobno szczescia nie daja ale fotografowi daja ma kase na sprzet, podroze, wolny czas i zyje pasja. Kazdy mu wypomina $$$, czy to zle czy dobrze nie wiem chyba normalne, ma piekne fotki, tylko ze wlasnie ten posmak latwizny i brak zmeczenia takimi sprawami jak "skad ja wezme 3tys na bilet do Afryki" powoduje ze ...

właściwie to mi to wisi ja nie mam takiego zdania, każdy ma na co może sobie pozwolić .... ale 2 miliony weźcie ogarnijcie ile to jest 20 przebiegów dobrej migawki a co z nieudanymi ?

Pełne uzależnienie Awatar Jac
    Miasto
    W-wa/Bielany

Domyślnie

to jak sport ekstremalny gdzie komplet opon kosztuje 5k i wystarcza na wyscig silnik? 10h pracy i znacznie wiecej niz 5k... tak na to spojrz... tanio wyjdzie ;-)

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez popmart
    właściwie to mi to wisi ja nie mam takiego zdania, każdy ma na co może sobie pozwolić .... ale 2 miliony weźcie ogarnijcie ile to jest 20 przebiegów dobrej migawki a co z nieudanymi ?
    Nie rozumiesz, to cos w rodzaju fakbryki. Wyobraz sobie ze masz niograniczone fundusze, pstrykasz Ty i ludzie ktorych wynajmujesz ile chcesz, nic Cie nie ogranicza, trwalosc migawki? Nie ma takiego pojecia, cos sie psuje to masz nowy sprzet, jak kupowanie bulek ...

Domyślnie

wiecie ja to rozumiem ale i tak jestem przytłoczony ......

Uzależniony Awatar bundy
    Miasto
    Zawiercie

Domyślnie

A może Gudzowaty ma po prostu taki ciężki paluch (coś jak ciężka noga u kierowców) i jak tylko dotknie spustu, to jego F5-ka (chyba tym kiedyś focił - nie posądzam go raczej o cyfrę) już zwija film do kasety zanim on zdejmie paluszek :-) I może stąd te dwa miliony fot ;-)
    1, czarne i białe szkiełka + worek gratów... ale chyba i tak nie umiem robić zdjęć...

Domyślnie

2 miliony fot w analogu no masakra uwaga 55,555 36 klatkowych filmów ja jestem sceptyczny bo przez ok 6 lat bez snu co godzinę zmieniałby film ...

Strona 1 z 10 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów