Tak, ten powinien wiedzieć, przecież to profesor (ma muchę i okulary na nosie).Zamieszczone przez MMM
![]()
Tak, ten powinien wiedzieć, przecież to profesor (ma muchę i okulary na nosie).Zamieszczone przez MMM
![]()
Pozdrawiam
PrzemoC
:-) Mogę napisać to jeszcze prościej i w max 4 słowach, ale będzie nieładnie tutaj wyglądać :-) Moja skłonność do kwiecistej retoryki wynika chyba z faktu pracy w szkolnictwie wyższym ;-)Zamieszczone przez akustyk
1, czarne i białe szkiełka + worek gratów... ale chyba i tak nie umiem robić zdjęć...
Profesor, nie profesor, ale jest dobry w temacie zjawisk "niewyjaśnionych"Zamieszczone przez Przemoc
![]()
Widzę, że Wasze rozumy już cały wszechświat ogarnęły i nic Was nie zaskoczy. Pomijam fakt duszków i flar, zwłaszcza na matrycy to norma. Chociaż pobajdurzyć możnaJednak tu na forum raczej nie ma z kim. Jak zarzuciłem kiedyś "buzię ducha" nikt nie podjął tematu. Zjawiska paranormalne mnie osobiście ujmują. Ciekawe są, niezbyt szare. Są rzeczy, których nie pojmuję co nie znaczy, że są one niezwykłe z innego punktu widzenia. Ale interesujące na pewno
![]()
przaltywał poprostu darth vader gdzies niedaleko no i smignal swoim lightsaber'em![]()
| yyy...zdjęcia poszedłem robić... |
uchwycona myśl...![]()
30D, C 17-40 f4 L, 50 f1.8, 70-200 f4 L, 430 ex, oraz -=iii=<)
CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!
chyba raczej ulatującaZamieszczone przez mattnick
![]()
Can-on, can-off... 50D+17-55IS+EF70-300IS