Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 61

Wątek: Canon EOS 5D + ...

Mieszany widok

Domyślnie

hmm do krajobrazow to i 24mm sie nada bierz 24-105 w kicie i sie pobaw zobaczysz czego Ci brakuje (czy szerokosci czy swiatla czy tele i sobie dokupisz) a jak juz bediesz wiedziala co chcesz to 24-105 zawsze mozesz sprzedac i zapewne nie stracisz na nim
    (skoro robilas zdjecia 20d to dziwi mnie Twoje pytanie ??? troll?? )

Początki nałogu Awatar maro25
    Miasto
    Skawina

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Noctis
    Chodzi o to, że jestem biedną studentką

Domyślnie

chcialbym zobaczyc portret wykonany 14mm heh

sv
    Guest

Domyślnie

zamiast egzotycznej 14 (ktora nie jest rewelacyjna) kup 16-35/2,8, a tego 24-105 sobie zostaw bo to swietne szklo

Noctis
    Guest

Domyślnie

Dobrze, kupuję więc z 24-105. Dziękuję z rady i przepraszam jeśli kogoś mój post zdenerwował.

dokladnie jak mowi sven 24-105 jako spacer zoom + 16-35 2,8 do ciemnych pomieszczen i krajobrazow a do portretow 85 1,8 a pozniej jeszce sigme 500mm /4,5 ehh
    Chyba zacznę głodować by na to wszystko uzbierać

Domyślnie

dokladnie jak mowi sven 24-105 jako spacer zoom + 16-35 2,8 do ciemnych pomieszczen i krajobrazow a do portretow 85 1,8 a pozniej jeszce sigme 500mm /4,5 ehh

Domyślnie

hehe ja juz schudlem 5 kg ) ale chyba kupie 24-105 w tym m-cu

Pełne uzależnienie Awatar zanussi
    Miasto
    to tu to tam

Domyślnie

Budny. Czasy się zmieniają i nie powinno już dziwić, że ludzi stać na to czy tamto. Są studenci, którzy nie maja na chleb, i są tacy, którzy nie mają na 1dsMII... to chyba dobrze, że są także Ci drudzy... z resztą jakie to ma znaczenie.... ja tam się cieszę, że dziewczyna chce fotografować a nie jeździć w kółko po mieście swoim nowym Audi TT czy czym tam kolwiek....
    Oko plus aparat - dobrana para.

sprzęt do generowania, rozpraszania, skupiania i rejestrowania świat(ł)a.....

Noctis
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zanussi
    Budny. Czasy się zmieniają i nie powinno już dziwić, że ludzi stać na to czy tamto. Są studenci, którzy nie maja na chleb, i są tacy, którzy nie mają na 1dsMII... to chyba dobrze, że są także Ci drudzy... z resztą jakie to ma znaczenie.... ja tam się cieszę, że dziewczyna chce fotografować a nie jeździć w kółko po mieście swoim nowym Audi TT czy czym tam kolwiek....
    Uwierzcie mi, że macie zły obraz mojej osoby. Nie mam własnego samochodu, żyje z rodzicami w 2pokojowym mieszkaniu, a że lubię fotografować i Ojciec o tym wie, postanowił mi kupić pożądny sprzęt, bo na elektronikę nigdy nie żałował, być może stad to 2pokojowe mieszkanie To, że stać kogoś na 5D nie znaczy od razu, że posiada Audi i domek z basenem

Początki nałogu Awatar Diego
    Miasto
    Madrid

Domyślnie

Bez przesady 24-105 to swietny imo obiektyw, zreszta sam sprzedaje swojego 28-70 L aby zmienic na mlodsza eLke Zobacz sobie galerię tego gościa Indie + 5d + 24-105 ....

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów