Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 39

Wątek: [sal] - moje zdjęcia

Administrator Awatar hazan
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

prosze skonczcie ta bezsensowna dyskusje - ja nie wiedze nic zlego w zdjeciach kotow w klatkach - sa tu tez inne zdjecia zwierzat w zoo i nik nie protestowal - jak ktos czegos nie lubi to niech nie oglada i tyle.

Dalsze klotnie bede kasowal - tak ze zostana tylko te posty ktore merytorycznie oceniaja zdjecia.

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Silent Planet
    Przed zdjęciami właściwymi powinno być ostrzeżenie: "uwaga, strona zawiera materiały pokazujęce koty w klatkach oraz zdjęcia, nie posiadające żadnej wartości artystycznej, a będące tylko dokumentacją wystawy tu i tu [wchodzę] [wychodzę]".
    Jak na stronach z panienkami.
    To ja jeszcze naprostuje... ale nie uwazam za idiotow osoby odwiedzajace moja galerie. Jesli jest wyraznie napisane "galeria wystawowa" to nie widze sensu w pisaniu takiego ostrzezenia jakie ty proponujesz.
    Co do stron z panienkami - jesli jedna z moich galerii nazwalbym "gole panienki" to rowniez nie widzialbym sensu w pisaniu tego typu ostrzezenia - tytul/nazwa galerii mowi sama za siebie - kazdy wchodzi na wlasna odpowiedzialnosc a ja licze na minimalny poziomm inteligencji i samozachowania odwiedzajacych.

Jesli nie zrozumiales nazwy galerii "z wystawy kociej" i żądasz tak obszernego ostrzezenia to wybacz, ale nie najlepiej to o tobie swiadczy, a poziomu oceny zdjec juz w ogole nie wypada komentowac .

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

A skoro jestesmy w temacie klatek.. ja kiedys zrobilem zupelnie przypadkiem cos takiego: http://www.plfoto.com/zdjecia/46723.jpg
    Mi sie zawsze jakos tak smutno robi jak na to zdjecie patrze...

Uzależniony Awatar Silent Planet
    Miasto
    Poznań / tu nie ma plenerów CB

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez
    dużo dużo
    Vitez, ale ja to pisałem o galerii Sal'a, nie o Twojej...?

A co do reszty moich wypocin - skoro nie podoba Ci się to co czytasz - to nie czytaj 8)
    Tak jak ja nie muszę oglądać Twoich zdjęć.
    Rozumiesz, co mam na myśli ?

Pozdrawiam...
    EOS is SILENCE
    "Enjoy the silence."
    ---
    Wróciłem...!
    analog & digital / black & white / calm & easy...

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Silent Planet
    A co do reszty moich wypocin - skoro nie podoba Ci się to co czytasz - to nie czytaj 8)
    Tak jak ja nie muszę oglądać Twoich zdjęć.
    Rozumiesz, co mam na myśli ?
    Niestety z powodu funkcji jaka tu pelnie czuje sie w obowiazku czytac wszystko - tak wiec nie moge ignorowac twoich postow.
    Rozumiesz, co mam na mysli?

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

zadales pytanie by rozpetac bezsensowna dyskusje "o sposobie odbierania postow przez Viteza"
    Mam genialną koncepcję: masz rację - takie dywagacje w działach tematycznych są rzeczywiście OT. Ale że temat powtarza się często - proponuję założyć wątek pod powyższym tytułem w Hydeparku i przenosić tam wszystkie dyskusje

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez muflon
    zadales pytanie by rozpetac bezsensowna dyskusje "o sposobie odbierania postow przez Viteza"
    Mam genialną koncepcję: masz rację - takie dywagacje w działach tematycznych są rzeczywiście OT. Ale że temat powtarza się często - proponuję założyć wątek pod powyższym tytułem w Hydeparku i przenosić tam wszystkie dyskusje
    "Ale to juz bylo, i nie wroci wiecej. Choc tak wiele sie zdarzylo to do przodu wciaz wyrywa glupie serce" 8)

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz Golinski
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

znalazlem jeszcze jedno zdjecie na plfoto na temat
    http://plfoto.com/zdjecie.php?picture=306861
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
    Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

FoFot.pl
    Canon IRC

Początki nałogu Awatar alahari
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Chyba jakiś dziwny układ gwiazd nas przesladuje - wojna w Iraku, wojny na forum...

Zdjecia całkiem całkiem, trochę kadry niezadobre, poucinane, ale jest sporo fajnych fotek (zwłaszcze bez krat
    :wink: ). Acha, wbrew radom Viteza - nie przesadzaj z NI 8)

Ja jeszcze nigdy na wystawie nie byłam. kiedy ma być na SGGW (blisko mam)? A moze już była?

Pełne uzależnienie Awatar sal
    Miasto
    Gdzieś w lesie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez alahari
    Ja jeszcze nigdy na wystawie nie byłam. kiedy ma być na SGGW (blisko mam)? A moze już była?
    Szczegóły wystawy znajdziesz tutaj (a w ogóle, to mi się coś ubzdurało z tym SGGW, bo to na Nowowiejskiej jest wystawa http://strony.koty.pl/czternastka/leaflet2004.pdf
    Czasu nie mam, ale mam kompakt...

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów