Pewnie dlatego że kupiłeś z pierwszej serii . Obecnie są tylko takie jaką kupił ZIELONY .Zamieszczone przez Simon
Tak tłumaczono mi w PRETEC POLSKA ( sam się u nich zaopatruję ).
Pewnie dlatego że kupiłeś z pierwszej serii . Obecnie są tylko takie jaką kupił ZIELONY .Zamieszczone przez Simon
Tak tłumaczono mi w PRETEC POLSKA ( sam się u nich zaopatruję ).
eeeeeeee, Tomasz... to mnie zaskoczyłeś. mocno. plastikowego preteca kupować nie będę.
badziew zrobili.
cena nie spadła dla EndUser
Kurde, szkoda, że Cię nie zapytałem czy masz w ofercie karty - to może byłoby coś taniej z czytnikiem (zdaje się, że u tego samego dystrybutora to załatwiasz)Zamieszczone przez Tomasz1972
No nic. Zobaczymy co odpisze sprzedawca.
Generalnie skłaniam się do wersji Tomasza1972, pozatym koleś w PRETECU powiedział też, że być może ze względu na wagę odeszli od tych metalowych. Ponoć były odczuwalnie cięższe - jeśli w ogóle dla kogoś to miało znaczenie.
Zawsze możesz kupić 80X w dobrej cenie i metalowej obudowie .Zamieszczone przez enter
Czekalem na ta karte troche czasu.Zamieszczone przez Tomasz1972
U dystrybutora pojawila sie partia 1.08, czyli 3 dni temu.
Myslisz, ze to stara partia jeszcze i mialem szczescie po prostu?!
Myślę że tak . Czekam właśnie na aktualny cennik , więc porównam czy będzie duża różnica w cenie w stosunku do cennika z 05.07.2006.Zamieszczone przez Simon
Nie sadze, by to byla kwestia partii.Zamieszczone przez Tomasz1972
U mojego dystrybutora cena sie nie zmienila, a czekaja na partie kolejna.
Napisze z ciekawosci do handlowca. Niech mi da znac jakie dojada te nastepne, czy metal czy plastik.
Dajcie już spokój z tymi kartami
Dzwoniłem do firmy ComDis (www.pretec.pl) i dowiedziałem się, że cała Polska dzwoni i pyta o te obudowy![]()
Otóż, plastikowa karta jest ORYGINALNYM produktem i nie ma co się martwić, a jak ktoś chce metalową to nie ma, ale pani stwerdziła, że można zwrócić i oddadzą pieniądze. O!
Oki obudowa obudowa - ale Kolega Zielony wspomnial, iz transfer karty x133 jest mniejszy niz w UII Sandiska co dla mnie jest niezrozumiale - poniewaz pretec x80 jest od niego szybszy.Dokladnie bym to zlustrowal![]()
5D + L