Strona 13 z 13 PierwszyPierwszy ... 3111213
Pokaż wyniki od 121 do 122 z 122

Wątek: Problemy z Pretec Cheetah

Miasto
    Kielce

Domyślnie

No właśnie przeczytałem ten wątek ale w nim nic nie ma o najnowszych Pretecach 233x. Na podstawie tego co w tym wątku ogólnego poglądu nie można sobie wyrobić. Jedni nie mają z kartami Pretec żadnych problemów a innym psuje się. No ale każdy sprzęt się psuje. Róznica w tym, że jeden psuje się szybko (bardzo szybko) a inny pracuje, pracuje i zdarzy mu się, że się popsuje.
    Jednak nikt nie mówił o 233x, to chyba nie jest seria Cheetah. Mam na myśli tą serię http://www.agito.pl/compactflash/pre...45.334227.html.

Chciałbym jednocześnie przeprosić administratorów, że sam nie dodałem mojego postu do tego wątku - mój błąd.
    PowerShot A610 >> EOS 40D, EF-S 18-55 IS >> od zawsze pasja

Pełne uzależnienie Awatar gwozdzt

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Superbeer Zobacz posta
    No właśnie przeczytałem ten wątek ale w nim nic nie ma o najnowszych Pretecach 233x.
    w tym wątku jest ogólnie o Pretec.

ale zwróć uwagę na pierwszy podlinkowany przeze mnie wątek (ten o znikających zdjęciach) - tam w roli głownej występuje właśnie 4GB 233x

Na podstawie tego co w tym wątku ogólnego poglądu nie można sobie wyrobić. Jedni nie mają z kartami Pretec żadnych problemów a innym psuje się. No ale każdy sprzęt się psuje. Róznica w tym, że jeden psuje się szybko (bardzo szybko) a inny pracuje, pracuje i zdarzy mu się, że się popsuje.
    Pamiętaj o jednym - zwykle piszą, krzyczą, skarża sie Ci co mają problemy; natomiast chwali mało kto - po prostu używa i zazwyczaj siedzi cicho, do momentu az mu się zepsuje.
    Z tego wyciągnij odpowiednie wnioski.

Chciałbym jednocześnie przeprosić administratorów, że sam nie dodałem mojego postu do tego wątku - mój błąd.
    podam Ci sposób na naprawę :-)

zamiast teraz założyć nowy temat z pytaniem "co dalej? jaką kartę kupić do 40D?", użyj szukajki:
    http://canon-board.info/search.php?q...0d&titleonly=1

przeczytaj znaleziony temat i jeśli nie uda Ci się wybrać dla siebie karty, to tam ewentualnie pytaj dalej :-)
    Pozdrowienia, Tomek
    Kilka moich zdjęć... i sprzęt

Strona 13 z 13 PierwszyPierwszy ... 3111213

Uprawnienia umieszczania postów