Pokaż wyniki od 1 do 10 z 122

Wątek: Problemy z Pretec Cheetah

Mieszany widok

Piotrek_J
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sali128
    Nie kupujcie z aukcji,którą podałem wcześniej http://www.allegro.pl/item119168035_...vat_w_wa_.html
    Po wysłaniu maila do tego gościa,powiedział,że są same plastikowe,że metalowe może będą w następnej dostawie.

Witam Forumowiczów.
    Miałem się nie dołączać do dyskusji, ponieważ Zielony kartę kupił u mnie, ale całe zamieszanie zaczyna mnie delikatnie mówiąc denerwować.
    Drażni mnie, jeżeli ktoś wybiórczo przekazuje treść korespondencji ze mną, dokonując jednocześnie wygodnej dla siebie interpretacji.

Treść maila do sali128:
    "W poniedziałek sprzedałem ostatnie dwie karty (karty były metalowe).
    W tej chwili czekam na nową dostawę, ale nie wiem jakie będą karty (czy metalowe, czy plastikowe). Dowiem się dopiero w momencie odbioru z magazynu. Na stanie mam jeszcze jedną sztukę w obudowie plastikowej, ale domyślam się, że woli Pan/Pani kartę metalową."

Dodam, że aukcja jest zablokowana (prywatna) i nikt karty nie zakupi. W momencie odbioru kart od dystrybutora i jeżeli będą metalowe, aukcja zostanie odblokowana.
    Pozdrawiam.

Bywalec Awatar sali128
    Miasto
    Trójmiasto

Domyślnie

Sory,nie zwróciłem uwagi,że aukcja prywatna...potwierdzam mail "Piotrka_J".Wiadomość usunięta.I jeżeli bede kupował te Cheetah to kupie od "Piotrka_J".

Jeszcze raz przepraszam za nieporozumienie

Pozdrawiam,Sali128
    Ostatnio edytowane przez sali128 ; 16-08-2006 o 11:40

Uprawnienia umieszczania postów