Pokaż wyniki od 1 do 10 z 152

Wątek: Zawód fotoreportera

Mieszany widok

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Teraz wychodzi na to, że każdy każdego będzie zachwalał i mówił mu że może iść do gazety :P P.S. Ja też miałem jedno zdjęcie w gazecie: fotoreporter nie zdążył na eventa i reporterka zagadała do jedynego lustrzankowego czy by nie użyczył jednego foto Powiedziałem, że zależy za ile i że mają zadzwonić z ofertą. Koleś zadzwonił, wysłałem mu linka do galerii z miniaturkami, wybrał sobie, wysłałem duże. Dzwoni i mówi : "myślę, że nie ma sensu, żebym ci płacił 15zł za to zdjęcie, po prostu będę miał u ciebie dług i jak tobie będzie czegoś brakowało to daj znać". Zgodziłem się, żeby sobie wtyka nie niszczyć, ale później przewidziałem na oczy, że przecież fotoreporter nie wciągnie sobie konkurencji do swojej gazety. Cóż, trudno.

Fota o której mowa : http://www.storage1.cba.pl/galeria/m...23_rada_21.htm

Początki nałogu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez micles Zobacz posta
    Teraz wychodzi na to, że każdy każdego będzie zachwalał i mówił mu że może iść do gazety :P P.S. Ja też miałem jedno zdjęcie w gazecie: fotoreporter nie zdążył na eventa i reporterka zagadała do jedynego lustrzankowego czy by nie użyczył jednego foto Powiedziałem, że zależy za ile i że mają zadzwonić z ofertą. Koleś zadzwonił, wysłałem mu linka do galerii z miniaturkami, wybrał sobie, wysłałem duże. Dzwoni i mówi : "myślę, że nie ma sensu, żebym ci płacił 15zł za to zdjęcie, po prostu będę miał u ciebie dług i jak tobie będzie czegoś brakowało to daj znać". Zgodziłem się, żeby sobie wtyka nie niszczyć, ale później przewidziałem na oczy, że przecież fotoreporter nie wciągnie sobie konkurencji do swojej gazety. Cóż, trudno.

chyba niedrukowalne

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

TZN co, nie wyświetla ci się, czy uważasz że nie nadaje się do gazety/druku/etc? Chcesz, to mogę wrzucić skana jak wyszło "na szarym papierze" :P

Początki nałogu

Domyślnie

TZN co, nie wyświetla ci się, czy uważasz że nie nadaje się do gazety/druku/etc? Chcesz, to mogę wrzucić skana jak wyszło "na szarym papierze" :P

no nie puściliby mi tej foty nawet w regionalnym tygodniku o dzienniku już nie mówię

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Ja wcale nie mówię że jest dobra. Bardziej zasługuje na miano reporterskiego gniota. No ale widocznie musieli dać o tym artykuł, więc brali to co mogli.

Domyślnie

mi się ta podoba....
    http://www.storage1.cba.pl/galeria/m...23_rada_26.htm
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!

świetna kompozycja, no i zdjęcie nie jest głupie - moim skromnym zdaniem..
    Ostatnio edytowane przez michal_sokolowski ; 07-02-2008 o 18:11 Powód: Automerged Doublepost

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Wszyscy zostali poproszeni o zapisanie numeru do pana głównodowodzącego. No to skorzystałem z okazji i strzeliłem fotkę do archiwum w razie potrzeby użyję jej do jakiegoś tematu komunikacja/postęp/nałogi :P. No ale żeby do gazety takie coś, to nie da rady. Jak zobaczysz to zdjęcie bez żadnego podpisu to co widzisz? Ręce z komórkami. Co ci to mówi? Nic. W gazetach liczy się przekaz, emocje, ruch...

Domyślnie

Wszyscy zostali poproszeni o zapisanie numeru do pana głównodowodzącego. No to skorzystałem z okazji i strzeliłem fotkę do archiwum w razie potrzeby użyję jej do jakiegoś tematu komunikacja/postęp/nałogi :P. No ale żeby do gazety takie coś, to nie da rady. Jak zobaczysz to zdjęcie bez żadnego podpisu to co widzisz? Ręce z komórkami. Co ci to mówi? Nic. W gazetach liczy się przekaz, emocje, ruch...

Gazeta może nie będzie chciała tego zdjęcia, to fakt.
    Co widzę gdy patrzę na to zdjęcie bez podpisu ? - Widzę dzisiejszy świat.
    Wyobraź sobie że masz ludkowi z Marsa pokazać kilka fotek obrazujących współczesnego CZŁOWIEKA. Ta Twoja byłaby OK.
    Takie moje skromne zdanie....
    pozdrawiam.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    kurna olek nie działają te linki..
    Ostatnio edytowane przez michal_sokolowski ; 08-02-2008 o 10:53 Powód: Automerged Doublepost

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Sorki bo burdel zrobiłem, są dwie wersje linków : działające (bez trzykropka) i niedziałające(z trzykropkiem : "..."). Nie wiem skąd je wklejałem, ale po prostu się zagapiłem i są z trzykropkiem. Chyba czas napisać petycję do moda żeby posprzątał.

Uprawnienia umieszczania postów