do canona nie jest wskazana ta karta ,potrafi elektronike popsuc
do canona nie jest wskazana ta karta ,potrafi elektronike popsuc
Nie tak dawno (juz po wyborach) czytalem o mieszkancu jakiejs zabitej dechami wioski... Bez telefonu, bez telewizora... Pierwszy byl przy urnie...Zamieszczone przez Tomasz Golinski
Przeciez takich miejsc i takich ludzi jest sporo. Mimo ze telefon to popularne urzadzenie nie kazdy siedzi cale dnie i czeka az laskawy ankieter zadzwoni. Nie mowiac o checi z jaka ten pan rozmawial na temat polityki z dziennikarzami. Tak samo panie zwolenniczki i pare innych grup uprawnionych do glosowania.
Jak teraz takich ma uwzglednic badanie przeprowadzane telefonicznie na "reprezentatywnej" grupie?
Zreszta w innym tekscie opisywali jak to Polacy nagminnie klamia wszelkich ankieterow. Co innego przyznac sie komus otwarcie w twarz a co innego zaglosowac...
Zreszta swego czasu mialem incydent bycia ankieterem przed lokalem wyborczym w "takiej malej miescinie"... Precyzja pomiaru byla zastraszajaca. "A panie, co ja tam jakies ankiety", "a bo ja to pamietam", "a ja to panie nie widze tutaj dokladnie"... Duzo takich![]()
...
Statystycznie to narazie wychodzi, ze spora czesc ankiet wyborczych (przyklad ostatnie wybory) mozna o kant potluc.
...
hmm... nie wiem czy się dopisać też?
Miałem szczęście jak 110. Byłem w domu i coś tam testowałem. Zrobiłem zdjęcie bodajże firanki.
Próbowałem zgrać fotkę (via czytnik) na komputer. Nie chciała się przegrać długo (jeden raw!). Kliknąłem anuluj i kiedy chciałem przegrać drugi raz - udało się, ale plik nie chciał się otworzyć.
Z karty w aparacie też już nei cchiał go otworzyć...
Ale sformatowałem kartę i od tego czasu wszystkie firanki wychodzą pięknie.
aha, karta to sandisk ultra 1gb
Ja mam 128MB która była wyjechana na maxa bo z 2002 albo 03 jest.. ostatnio ja dla jaj włozyłem do aparatu.. i takjakby spust nie działa.. zapala sie czerwona diodka i nie gasnie.. Wyłańczam aparay i też nie gasnie.. dopiwro trzeba baterie wyłozyć..
Jak sie podłączy do czytnika to można kopiowac na nią dane itd..
A w kopalni wydobywa się węgiel !!!Zamieszczone przez fotosc
![]()
Może jakieś konkrety ?
Ja mam od roku San Diska Ultra II i żadnych niespodzianek nie miałem