Szanowny Panie, nie bardzo rozumiem Pana ataku na moją osobę ... ale cóż ...Zamieszczone przez smedawa
Zgadza się .. każdy zna temat i wie o jakie urządzenie chodzi ... a nazwę mógł Szanowny Pan wpisać w wyszukiwarkę forumową która jest tu : http://www.canon-board.info/search.php a to spowodowało by otrzymanie linków które ja Panu podesłałem.
Nawet może wiem jak : Grzeczność !?!?!Zamieszczone przez smedawa
Czy Pan widzi coś złego w tym że wskazałem Panu źródła z konkretnymi opiniami na temat tego urządzonka ?? O tutaj :
Są tam moim zdaniem zawarte opinie dotyczące tego co Pana interesuje, jak chociażby ta :Zamieszczone przez Moris
cyt. "Mam cos takiego od 2 lat ... Spisuje sie OK.... zdjec nie gubi ..
Nie nadpisuje .. nawet gdy dla pewnosci zgrywasz karte 2 razy to tworzy dwa odrebne katalogi .. np CF001 i CF002 ..
Mozna kupic dysk 2,5 cala na 60GB i podmienic, jest nawet do tego instrukcja.
Bylem w weekend w Yokohamie i tam schodza te sprzety jak bułeczki swieze bo karty sa drozsze niz u nas a wszyscy klepia w RAWie.
A propos taki dokładnie Itec kosztuje na PLN - 876 zl wiec drozszy jest a taki Epson CP 2000 - 1500 PLN wiec taniej niz w Polsce..." - koniec cyt.
Dziękuję i dziękujęZamieszczone przez smedawa
P.s. z tym "Szanowny Panie" to z szacunku do starszych - przykro mi jeśli Pana uraziłem ale tak mnie wychowano![]()