Całe szczęście nie każdy polak to oszust i złodziej, po prostu marża allegro od kwoty 3900 to ok 150zł więc nie dziwię się, że ludzie omijają tą instytucję szerokim łukiem.
Daj znać jak wrażenia.
Właśnie testuje RP kumpla...moja 50 na 1.4 jest ostra jak żyleta, jestem pod wrażeniem ostrości zdjęć. Trochę inne sterowanie punktami af ale do tego będzie trzeba się przyzwyczaić. Detekcja oka nie wykrywa go w 100%, ale podobno jest jakiś firmware w którym to ostało poprawione.
Na ten moment jestem.zdecydowany.
Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka
Skorzystaj z wysyłki pobraniowej olx z płatnością w paczkomacie inpost
Hej, aparat zakupiony... Jutro będzie wysłany kurierem z możliwością otwarcia paczki i sprawdzenia czy wszytsko jest sprawne.
W piątek dam znać czy zostałem nabity w butelkę czy jednak udana transakcja.
Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka
Jak chcesz sprawdzić przy kurierze czy wszystko jest sprawne? Przecież to jest nierealne. Możliwość otwarcia paczki przy kurierze daje tobie możliwość sprawdzenia czy nie odbierasz ziemniaków. Nic więcej.
Według mnie najlepsza opcja na nowy aparat FF za ok. 5 tys. to obecnie Z5 od Nikona.
Natomiast jeżeli chodzi o używany sprzęt FF ML to temat rzeka. Zależy czy masz jakieś obiektywy pod dany system czy też nie. Po taniości to RP może być bo nic tańszego FF chyba nie ma. R pewnie ok. 6 tys.
Ostatnio edytowane przez aptur ; 07-01-2021 o 19:58
Nie ma co przeżywać że ktoś kupił i zaraz sprzedaje, oczywiście każdy ma różne doświadczenia, ja też kiedyś sprzedawałem body od razu po zakupie bo byłem niezadowolony i cene też mocno obniżyłem żeby sprzedać. Wiadomo jak cena za nówke jest taka sama od kogos jak i w sklepie to wiadomo ze lepiej kupić w sklepie, a jeżeli jest taniej od kogoś to czemu nie. pozdro.
Moja CaroLina
Jak już dotrze do Ciebie ten RP to IMHO kup używkę Canona 85/1.8 i będzie super śmigać z ML. 135 L super szkło ale w mieszkaniu rzeczywiście będzie za długo.
Ja mam 135 L i kocham to szkło, uważam, że jest to królowa eLek, ale ostatnio wróciłem do 85/1.8 trochę bardziej z kaprysu niż potrzeby i z R działa po prostu rewelacyjnie. Miałem kiedyś dużo wcześniej to szkło z cropem i tam niestety było średnio.