Zamieszczone przez Oakhallow
Dla mnie coffeheaven to taka kawiarnia jak McDonalds to "restauracja" . Watpie bym mial przyjemnosc kiedys spozywania tam "kawy". No ale o gustach to sie nie dyskutuje
.
Zamieszczone przez Oakhallow
Dla mnie coffeheaven to taka kawiarnia jak McDonalds to "restauracja" . Watpie bym mial przyjemnosc kiedys spozywania tam "kawy". No ale o gustach to sie nie dyskutuje
.
Vitez nie udawaj takiego świętego, bo będziesz musiał sobie kółeczko domalować.Zamieszczone przez Vitez
![]()
Nikogo nie udaje... ale gadaj zdrowZamieszczone przez SAM
.
ja z kolei kiedys dzwonilem w sprawie aparatu+obiektyw i gosc nie mial czasu rozmawiac.. telefonu zwrotnego tez nie bylo.. olalem sprawe bo to on powinien chciec zarobic i kupilem sprzet gdzie indziej.. jesli koles tak traktuje klienta przy pierwszym telefonie to az boje sie mysle co bedzie gdy gwarancje trzeba bedzie realizowacZamieszczone przez artex
![]()
Bez różnicy towar czy usługa, każdy wydatek musi być związany z przychodem.Zamieszczone przez ms714033
Niekoniecznie. Teraz kazdy zakup aparatu cyfrowego obronisz przed UKS'em. Po prostu sam sobie robisz foldery czy strone www. A jak sie obawiasz to wlicz w koszty w ramach limitowanych kosztow reprezentacji i reklamy. Wtedy moze to byc nie tylko aparat, ale tez gacie dla tesciowej.
Canon R5 II, R6|RF 14-35|RF 24-105 4L|EF 85 1.8|EF 100 2.8L|RF 200-800|C 420 + 580
Chyba nie każdy sklep spożywczy ma www? Z teściową ten numerek też nie przejdzie ... nie będę już powtarzał o związku wydatku z osiągnięciem przychodu ... nawet jeżeli wydatek wsadzono w koszty repr. i reklamy.
"Ale Panie synek Heniek robił ulotki, że promocje mamy, ino zdjęć towarów my potrzebowali, to my kupili aparat". Będzie?Zamieszczone przez bob*
Wroclaw - Foto-raj, 30D - 4750PLN (po lekkim targowaniu) z fakturą i polską drukowaną instrukcją
pozdrawiam,