A ja sie ciesze ze sa fajne zabawkiI mam w nosie czy komus przeszkadza "zalew cyfrowej tandety". I dalej bede z każdego airshow po kilkanaście fotek na forum wrzucał :-P
A ja sie ciesze ze sa fajne zabawkiI mam w nosie czy komus przeszkadza "zalew cyfrowej tandety". I dalej bede z każdego airshow po kilkanaście fotek na forum wrzucał :-P
Hmmm, właśnie dziś tez się nad tym zastanawiałem i doszedłem do wniosku, że ci, którzy dają się ponieść tej fali i tak będą sobie mogli pomarzyć o dobrych zdjęciach, więc don't worry, my friends. Myślicie, że posiadacz jakiegoś kompakta myśli o eLce lub dodatkowej lampie błyskowej? Jemu to lata, pewnie w 90% przypadków nie wie, że coś takiego istnieje, a 99,99% nie zdaje sobie sprawy z kosztów takiego sprzętu. Widzi zdjęcie jastrzębia w przyrodniczym albumie i wydaje mu się, że wyskoczy z psem na pole i sam napstryka takich zdjęć. Tak więc IMHO dobrych zdjęć nie przybędzie, a cyfrowa fala nie przekłada się na ilość zdjęć wartych uwagi. Ot, takie tam imieniny u cioci prztyknąć czy film nakręcić aparatem.A lustrzanka? A co to jest? Nie da się celować przez ten ekranik z tyłu? Eeeee i ty dałeś trzy kawałki za ten aparat? Zobacz, a ja mam zuma 100 x
![]()
![]()