No to masz PHa - w robocie nie mam popub blockerow (poza IE) i zadnego - szczesciarz jestem
No to masz PHa - w robocie nie mam popub blockerow (poza IE) i zadnego - szczesciarz jestem
Pogratuluj swoim adminom dobrej konfiguracji proxy/pecetow.Zamieszczone przez mor_feusz
Ja na przykład często robie zdjęcia ptaków i nocnego nieba. W obu przypadkach ISO 800-1600 są często w użyciu. Nie wyobrażam sobie więc pracy z D200. Szczerze powiedziawszy wolę 300D, choć nie wiem jak kuriozalnie by to zabrzmiało.
Arku, całkowicie się z tobą zgadzam. W zasadzie nie schodzę poniżej ISO 400, a często 1000 to normalka (30D), a nie zawsze jest super światło. Właśnie szumy wg mnie dyskwalifikują D200 do focenia ptaków , co rzeczowo wykazałeś w testach. Ponadto Nikon nie ma przystępnych cenowo tele w przeciwieństwie do Canona w dodatku ze stabilizacją. Są albo drogie ( stałki i 200-400) albo ich brak. Może w przyszłości jakis test długich szkieł?
...coś tam + ATS 80 HD
Eee no kurcze bez jaj... równie dobrze można by powiedzieć, że gorsza (w porównaniu do systemu N) współpraca z lampą dyskwalifikuje 20D do focenia ślubówZamieszczone przez irma
I najlepiej jeszcze dorzucić "zdecydowanie"
![]()
No dobra, przyznaję, przesadziłem. Widziałem trochę fajnych fot robionych D200 ale z podpiętymi jasnymi i zabójczo drogimi lufami. Natomiast bardzo mało znośnych fot robionych szkłem, plastikowym śrubokrętem, 80-400 VR.
...coś tam + ATS 80 HD
Ale śluby to też wysokie ISOZamieszczone przez muflon
![]()
Niestety najmocniejsza ma tylko GN58 a w Polsce koscioly raczej iloscia okien nie powalaja.Zamieszczone przez akustyk
...