Strona 13 z 18 PierwszyPierwszy ... 31112131415 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 121 do 130 z 179

Wątek: Torby Mekko

Początki nałogu Awatar moregun

Domyślnie

mam plecak mekko C-37 - duży, zależało mi żeby moje 40D z C400 L z rozłożoną osłoną i TC mieściło się bez problemu. Sprawuje się świetnie po ponad 2ch latach uzywania wreszcie zafunduje mu mycie ale jak do tej pory nic sie z nim nie działo- kupiłem go kiedyś za 312 zł bo lowepro odpowiedni kosztowal ponad 450 zł. ma swoje minusy np nieodpinany pas biodrowy - ale ja sie go schowa odpowiednio to plecak świrnie przylega do pleców- wyprofiowany- kolega ma ok 3 lata lowepro i po takim czasie nie widze różnic w użytkowaniu.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez moregun Zobacz posta
    ma swoje minusy np nieodpinany pas biodrowy - ale ja sie go schowa odpowiednio to plecak świrnie przylega do pleców
    ja go spinam nad mocowaniem statywowym na klapie plecaka - to nawet wygodniejsze niz upychanie pod siatka na plecach :-)

u mnie plecak tez jest w uzyciu od ok 2 lat.. i tez ciagle w idealnym stanie - dla mnie rewelacja :-)

Zablokowany

Domyślnie

Szkoda, że fotto lublin zamarło, bo plecak jakiś mi się przyda, a dwie torby mekko, które mam są bardzo ok.

Zablokowany

Domyślnie

Co pomieści r3x - z góry przepraszam za jakość dzieła

http://img531.imageshack.us/my.php?i...7079991ea8.flv

Marcin Stefańczyk
    Guest

Domyślnie

Co sie dzieje ze sklepem fotto z Lublina? Bardzo potrzebny jest mi plecak C-38 a oni od 2 dni nie odpisuja na maile i nie odbieraja telefonów.
    Nie wiecie gdzie jeszcze moge kupic ten plecak?

Zablokowany

Domyślnie

Od dawna nie odpisują. Coś się pewnie stało, może biznes padł. Sam potrzebuję sakwy do szkła i kiszka. Szkoda, nikt inny w Polsce nie handluje tym sprzętem. Mnie się udało właśnie idealnie zakomponować całą stopkę w większej z posiadanych r1X. Sporo tego, a nosi się bardzo wygodnie. Kolega ma domke. Odpowiednikiem r1x jest F2 - różnica w cenie to ponad 300 pln, biorąc pod uwagę ceny mekko sprzed zniknięcia fotto lublin. Domke na alle kosztuje ponad 500 pln. Wykonanie jest moim zdaniem identyczne.

Początki nałogu Awatar moregun

Domyślnie

A ja ostatnio czekając ma mekko kupiłem torbę hama defender 210. Na początek kupiłem 220 ale szybko sprzedałem bo była za duża - odpowiednik lowepro 650. Model hama 210 to wielkośc lowepro 550 i 4 cm wyższa. naprawde sie ciesze z tego zakupu. Zastanawiając się nad wyborem torby kierowałem się jednocześnie ekonomią ale i profesjonalną ochroną moich obiektywów.

Nie jest to podróbka Lowepro bo ma swoje fajniejsze jeszcze patenty:

- otwór na klapie górnej jest szerszy bo otwierany na 2 zamki błyskawiczne,
    - klapa otwiera się na zewnątrz a więc nie opada nam co chwila na ręce,
    - pokrowiec przeciwdeszczowy jest w takiej czerwonej saszetce (nie zabiera miejsca w torbie), którą można odpiąć i nie brać jeżeli jest nie potrzebna,
    - przegródki gąbkowe w środku są pikowane i tym samym można dopasować do kształtu obiektywu.

mam sklep komputronik w swoim miasteczku wiec nie płaciłem za przesyłkę 289 zł.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Marcin Stefańczyk Zobacz posta
    Co sie dzieje ze sklepem fotto z Lublina? Bardzo potrzebny jest mi plecak C-38 a oni od 2 dni nie odpisuja na maile i nie odbieraja telefonów.
    Nie wiecie gdzie jeszcze moge kupic ten plecak?
    Mi własnie odpisali. Dostałam cały cennik a do tego informację, że torba, o którą pytałam nie jest dostępna i nowa dostawa ma być pod koniec kwietnia.
    Tak że jakbyście coś chcieli, to pytajcie czy w ogóle w tej chwili mają.

Mi się znudziło czekanie i w międzyczasie zamówiłam Tenba Messenger. Mekko może później wezmę jakąś mniejszą.
    Pozdrawiam.
    "Deliver me from being perfect and complete"

http://innerlands.deviantart.com | www.ibudzynska.pl

50D | 400D | C 50 f/1.8 mkI | C 18-55 f/3.5-5.6 | C 70-300 IS USM f/4-5.6 | Spedlite 580ex | Helios 58 f/2 i różne pierdoły do makro

Zablokowany

Domyślnie

Potwierdzam, odezwali się

Zablokowany

Domyślnie

Z cyklu ,,i my mamy mekko fotograf premiera Donalda Tuska presentuje

cropik

Czemu zostawił identyfikator przypominający metkę na torbie? O to już proszę pytać w kancelarii premiera
    Ostatnio edytowane przez himi ; 03-04-2009 o 13:41

Strona 13 z 18 PierwszyPierwszy ... 31112131415 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów