Pokaż wyniki od 1 do 10 z 179

Wątek: Torby Mekko

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez oswald Zobacz posta
    Ja jestem zadowolony z mekko. Mam odpowiednik domke f3x, przy czym oryginał jest prawie 2,5 raza droższy. Po ok 3 latach torba wygląda bardzo dobrze. Noszona praktycznie dzień w dzień, nie oszczędzana, używana zarówno jako torba foto jak i zwykła na miasto. Nic się nie przetarło, zamek ok, nic nie pękło, szwy całe. W deszczu ani razu nie przepuściła wilgoci do sprzętu. Mieszczę w niej body z uniwersalnym zoomem, 3 stałki, lampę i mam jeszcze sporo miejsca na akcesoria. Z wyjętym insertem przylega do ciała i w wygodzie nie ustępuje znacznie domke.
    Mekko nie produkuje dokladnego zamiennika F3X DOMKE. To są zupełnie różne konstrukcyjnie torby. DOMKE ma wszyte wewnątrz dwie miękkie kieszenie na obiektywy i ruchoma przegrodę. Nie ma wewnątrz wkładu piankowego, bo jest zbędny przy tej konstrukcji wnetrza. Dzięki temu torba jest dużo mniejsza gabarytowo, bardziej elastyczna i sporo lżejsza. Nie ma porównania - mam obydwie
    Ostatnio edytowane przez Bolek02 ; 03-01-2012 o 20:01
    Canon 6D i 5D2 + Canon 24-70L/4,0 + Canon 16-35L/4,0 + Canon 17-40L/4,0 + Canon 70-200L/4,0 + Canon 40/2,8 + szkła M42 i lampa EXII

Uprawnienia umieszczania postów