Cytat Zamieszczone przez robertskc7 Zobacz posta
Jeśli lampa YN ma w nazwie RT, to komunikują się ze sobą bez zewnętrznego wywalcza. Mają wbudowany nadajnik/odbiornik i możesz za pomocą jednej odpalać dowolną ich ilość. Możesz też kupić za 300zł kontroler do sterowania nimi ze stopki aparatu, też z symbolem RT. Tanio, szybko, przyjemnie. Do tego akumulatory lada z Ikea i ładowarka na 12/16 szt. Tyle wiem, po roku użytkowania 600 RT C i YN, zaczynając od absolutnego zera w strobingu.
p.s Yangnuo i Canony z napisem RT sa ze sobą kompatybilne.
I to jest właśnie ta odpowiedź, której szukałem - konkret od A do Z Superdzięki, dokładnie tego potrzebowałem. Czyli wychodzi mi na to, że mogę wziąć sobie takiego https://allegro.pl/oferta/lampa-yong...hss-9999313766 i zaraz zacząć strobować. Jaram się!Czas na zakupy

Cytat Zamieszczone przez marfot Zobacz posta
Od pewnego czasu świat uważa, że jest jeden, jedyny, jedynie słuszny producent lamp - Godox.
Takie dostaniesz odpowiedzi.
Gdyby to nie wyglądało, jakby nie pasowały do tego żadne akcesoria, które posiadam, to może bym rozważył Natomiast wygląda to mało kompatybilnie i do moich celów drogo - ja jestem prosty facet, robię na YN już ze 4 lata i nie zawiodłem się ni razu.