Witammam canona a620 chciałem się tylko zapytac? jak do niego wgrać tego firewara? czy tez wystarczy wgrac jakis plik na karte pamieci? jak tak to jaki bo porozpakowaniu pare ich jest. jesli byłby ktos zorietowany prosił bym o pomoc bo jestem zielony w tych sprawach
pozdrawiam
ZaCho g:3931113
najnowszy soft to ten ale nie wiem czy warto wgrywac
http://web.canon.jp/imaging/eosd/eos...irmware-e.html
jak wgrasz to powiedz![]()
pozdrowienia
Cześć,
aktualizowałem firmware w swoim 5D i niestety aparat po tym zabiegu już nie wstał. Robiłem niby wszystko jak trzeba, rozpocząłem proces aktualizacji, po chwili ekran lcd zrobił się czarny i taki już pozostał. Bateria była naładowana do pełna tuż przed zabiegiem.
Czy istnieje jakiś domowy sposób aby naprawić ten problem samodzielnie czy od razu trzeba oddawać aparat do serwisu? Ewentualnie orientuje się ktoś ile taka przyjemność może kosztować?
ja ostatnio zrobiłem update w tomtomie i teraz mam dwie ulice w całej warszawie w aparacie nie będę nawet próbować bo pewnie coś się spie....
Ja robilem nie dawno w 5D na 1.1.1 i wszystko bylo ok, samo update trwalo jakies poltorej minuty. Ale niestety aparat nie zaczal robic 10kl/s![]()
Witam , czy przy zmianie softu ( 40D ) nie zmieni mi języka menu z polskiego na angielski ?
Nie zmieni...
Zwolennik ekumenizmu sprzętowego
dzięki , zmieniam na 1.0.8
Czy komuś Kolegów udało się przeprowadzić aktualizacje do 40-ki?
Ściagany ze strony canona:
ttp://web.canon.jp/imaging/eosd/eos40d/eos40d-firmware-e.html
plik nie rozpakowuje się do wielkości opisanej na stronie no nici z aktualizacji.
Ściągałem go kilkakrotnie.
Skutek zawsze ten sam, czyli nic.
Może ktoś wie co z tym zrobić?