Strona 6 z 24 PierwszyPierwszy ... 4567816 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 239

Wątek: Update Firmware W Aparacie

Mariuso
    Guest

Domyślnie

Obsługuję aparat Canon Eos 400D
    Próbuję wgrać firmware 1.1.1 na tą samą wersję. Wgrałem plik na kartę przez czytnik. Ale mam ograniczone menu kontynuacja mojego problemu wiec próbuję przez oprogramowanie Eos Utility plik wgrywa i na monitorze aparatu pojawia się

Update Firmware?
    1.1.1 - 1.1.1
    i w tym momencie blokada niemogę przejść z Cancel na OK
    kaplica

bushmill
    Guest

Domyślnie

Witam wszystkich!
    To mój pierwszy post i pierwsze zapytanie:
    mam taki problem z update softu, że po zastosowaniu się do tej jakże szczegółowej instrukcji z pierwszej strony tego wątku wyskakuje mi w aparacie komunikat "CF card containing firmware is required to update."
    Karta jest w środku, ma rozpakowany firmware a mimo to aparat tego nie widzi. jak wyskakuje już ten komunikat, to nie mogę zrobić z aparatem nic - ani wyłączyć ani anulować. muszę wyjąć i włożyć baterię żeby wszystko wróciło do normy.
    co począć?
    z góry dzięki za pomoc!

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bushmill Zobacz posta
    Witam wszystkich!
    To mój pierwszy post i pierwsze zapytanie:
    mam taki problem z update softu, że po zastosowaniu się do tej jakże szczegółowej instrukcji z pierwszej strony tego wątku wyskakuje mi w aparacie komunikat "CF card containing firmware is required to update."
    Karta jest w środku, ma rozpakowany firmware a mimo to aparat tego nie widzi.
    Mam nadzieję że tę poradę zrozumiałeś i zastosowałeś? "Please copy the firmware update file to the root directory of the CF card. If the firmware update file is placed in subfolder of the CF card, the camera will not see it."

bushmill
    Guest

Domyślnie

tak, zrozumiałem i zastosowałem. w momencie kiedy firmware jest w subfolderze, aparat nawet go nie widzi, natomiast w moim przypadku zawiesza się dając przy okazji komunikat że nie ma w środku karty z firmware do aktualizacji.

Domyślnie

Dodam coś od siebie : FIRMWARE

Bywalec Awatar WaldekA
    Miasto
    Jaroszów

Domyślnie

Czy firmware 1.0.6 do Canona 30D poprawia jakieś istotne bugi, w porównaniu do 1.0.5.
    Pozdrawiam, Waldek.
    Kiedyś tu była stopka:-)

Domyślnie

Witam znajomy mówił mi, że wgrał jakis nowy firmware ver.2 do 40d i ma 7kl/sek... nie chce mi sie w to wierzyć...
    jest to możliwe??

co prawda wspominał, że LV działa do dupska... no ale akurat tego nie używam, więc jest mi to obojętne...

ktoś wgrywał jakis najnowszy soft do 40D??
    DwaCzarneEosy|SzkiełkoOkoŚwiecidełko

Pełne uzależnienie Awatar Krzychu
    Miasto
    Ambush Country

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez vasco5 Zobacz posta
    Witam znajomy mówił mi, że wgrał jakis nowy firmware ver.2 do 40d i ma 7kl/sek... nie chce mi sie w to wierzyć...
    jest to możliwe??
    Powiedz mu że jest słaby, ja mam wgrany v.3.1 i mam 10 kl/s czyli praktycznie 1D Mark III tyle że z cropem....

A na serio - zawsze wierzysz w bajki ?
    Pozdrowienia,
    KZ
    KZ Aviation Photography

Domyślnie

no nie chce mi się w to wierzyć, więc wolałem zapytać się tu...
    DwaCzarneEosy|SzkiełkoOkoŚwiecidełko

Pełne uzależnienie Awatar gwozdzt

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez WaldekA Zobacz posta
    Czy firmware 1.0.6 do Canona 30D poprawia jakieś istotne bugi, w porównaniu do 1.0.5.
    Pozdrawiam, Waldek.
    http://web.canon.jp/imaging/eos30d/e...irmware-e.html

- It allows the latest lens names to be recorded in the Exif information of images taken.
    - It adds lenses that are compatible with the Digital Photo Professional 3.2 lens aberration correction function.
    Pozdrowienia, Tomek
    Kilka moich zdjęć... i sprzęt

Strona 6 z 24 PierwszyPierwszy ... 4567816 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów