Pokaż wyniki od 1 do 10 z 239

Wątek: Update Firmware W Aparacie

Mieszany widok

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tomygun Zobacz posta
    dobra może to głupie pytanie ale po co przy tym należy odkręcać obiektyw ?? i nie krzyczeć bardzo na mnie prosze :P
    Jak ci sie poruszy na stykach to update firmware moze zglupiec, nie wgrac do konca i zawiesic permanentnie aparat - wtedy tylko serwis pomoze. Ja robilem ze dwa razy w zyciu update firmware i zawsze bez obiektywu i bez karty, z zaslepka na body by mi zadne styki nic nie namieszaly.

Coś już napisał Awatar jacech1
    Miasto
    Przemków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    Ja robilem ze dwa razy w zyciu update firmware i zawsze bez obiektywu i bez karty, z zaslepka na body by mi zadne styki nic nie namieszaly.
    hmm czegoś nie rozumiem to, że bez obiektywu to ok. ale bez karty ?? w takim razie z czego wgrywałeś??
    Nie zrozum mnie źle nie to abym się czepiał ale nigdy nie wymieniałem i chętnie poznam technikę, może kiedyś się ta wiedza przyda.

Z tego co wcześniej wyczytałem to wgrywamy na kartę zapodajemy kartę do body z softem i ładujemy, jeśli piszę źle to proszę o korektę.

Pozdr...

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jacech1 Zobacz posta
    hmm czegoś nie rozumiem to, że bez obiektywu to ok. ale bez karty ?? w takim razie z czego wgrywałeś??
    Nie zrozum mnie źle nie to abym się czepiał ale nigdy nie wymieniałem i chętnie poznam technikę, może kiedyś się ta wiedza przyda.
    Cos mi sie pochrzanilo . Oczywiscie ze z karta.

Uprawnienia umieszczania postów