Kiedyś słyszałem, że można wrzucić w aparat jakiś nieoryginalny soft, który wpływa na szybkość AF czy lepsze iso. Ktos próbował? Ja to słyszałem w temacie 50d
Kiedyś słyszałem, że można wrzucić w aparat jakiś nieoryginalny soft, który wpływa na szybkość AF czy lepsze iso. Ktos próbował? Ja to słyszałem w temacie 50d
Chyba ML masz na myśli http://www.canon-board.info/oprogram...lantern-74533/
ale raczej nie wpływa na szybkość AF.
W temacie 50D to już różne nieautoryzowane softy były, ale żaden z nich nie wpływał na AF ani ISO.
Canon 6D i 5D2 + Canon 24-70L/4,0 + Canon 16-35L/4,0 + Canon 17-40L/4,0 + Canon 70-200L/4,0 + Canon 40/2,8 + szkła M42 i lampa EXII
a który firmware masz teraz w aparacie ??
spróbuj z Magic lantern fajna sprawa
-------------------------
Dovie'andi se tovya sagain
Witam. Potrzebuję pomocy odnośnie firmaware'a do Canona 600D. Zastanawiam się czy robić update bo na stronie canona nie ma konkretnie czy menu będzie w języku polskim. Dodatkowo pisałem już maila do helpdesku ale widać nie zależy im na obsłudze klienta :/ Proszę o jakieś rady![]()
A to superwielkie dzięki @Kotwica we wodzie dobrze, że udało się wreszcie jakąś konkretną odpowiedź dostać
![]()
Jedyny problem jaki u mnie pojawił się po wgraniu nowego FW to to, że wyświetlacz delikatnie "miga". Tak jakby delikatnie drżał, spotkał się ktoś z podobnymi objawami ?
dzieki!