Strona 19 z 22 PierwszyPierwszy ... 91718192021 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 181 do 190 z 239

Wątek: Update Firmware W Aparacie

Mieszany widok

Pełne uzależnienie

Domyślnie Odp: Update Firmware W Aparacie

W temacie 50D to już różne nieautoryzowane softy były, ale żaden z nich nie wpływał na AF ani ISO.
    Canon 6D i 5D2 + Canon 24-70L/4,0 + Canon 16-35L/4,0 + Canon 17-40L/4,0 + Canon 70-200L/4,0 + Canon 40/2,8 + szkła M42 i lampa EXII

Coś już napisał
    Miasto
    warszawa

a który firmware masz teraz w aparacie ??

spróbuj z Magic lantern fajna sprawa
    -------------------------
    Dovie'andi se tovya sagain

Witam. Potrzebuję pomocy odnośnie firmaware'a do Canona 600D. Zastanawiam się czy robić update bo na stronie canona nie ma konkretnie czy menu będzie w języku polskim. Dodatkowo pisałem już maila do helpdesku ale widać nie zależy im na obsłudze klienta :/ Proszę o jakieś rady

Cytat Zamieszczone przez Xavi92 Zobacz posta
    Witam. Potrzebuję pomocy odnośnie firmaware'a do Canona 600D. Zastanawiam się czy robić update bo na stronie canona nie ma konkretnie czy menu będzie w języku polskim. Dodatkowo pisałem już maila do helpdesku ale widać nie zależy im na obsłudze klienta :/ Proszę o jakieś rady
    We wszystkich najnowszych FW jest język polski. Jeśli teraz na starszym FW masz polski to na nowszym też będzie.

A to super wielkie dzięki @Kotwica we wodzie dobrze, że udało się wreszcie jakąś konkretną odpowiedź dostać

Jedyny problem jaki u mnie pojawił się po wgraniu nowego FW to to, że wyświetlacz delikatnie "miga". Tak jakby delikatnie drżał, spotkał się ktoś z podobnymi objawami ?

dzieki!

Przeglądam forum i szukam w sieci i jakoś nie umiem znaleźć jak sprawdzić którą wersję posiada mój aparat - Canon 700D ? Nie widzę takiej pozycji w menu ;( . Proszę o pomoc.
    Ostatnio edytowane przez adalbert68 ; 25-04-2014 o 21:46

Początki nałogu

Cytat Zamieszczone przez adalbert68 Zobacz posta
    Przeglądam forum i szukam w sieci i jakoś nie umiem znaleźć jak sprawdzić którą wersję posiada mój aparat - Canon 700D ? Nie widzę takiej pozycji w menu ;( . Proszę o pomoc.
    Trzeba przełączyć z trybu A - na Av, Tv lub M i w zakładce drugiej od prawej (od prawej jest "gwiazdka" i "klucz" to właśnie ten "klucz" )

Cytat Zamieszczone przez kosdkp Zobacz posta
    Trzeba przełączyć z trybu A - na Av, Tv lub M i w zakładce drugiej od prawej (od prawej jest "gwiazdka" i "klucz" to właśnie ten "klucz" )
    Dzięki , znalazłem i zaktualizowałem

Strona 19 z 22 PierwszyPierwszy ... 91718192021 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów