Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Wątek: co warto kupić w USA do 300d?

Uzależniony
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

He he he

Prawie cały mój sprzęt z tego sklepu pochodzi. Mogę tylko polecić jak to tej pory żadnej wpadki. (tylko lampę mam od Tipa)

Pełne uzależnienie Awatar Krzychu
    Miasto
    Ambush Country

Domyślnie

Mój też z wyjątkiem jednego zakupu w Adoramie. Ja żadnych gwarancji nie wykupywałem, chociaż w sumie z zawiezieniem gratów tam nie miałbym specjalnych problemów...
    Pozdrowienia,
    KZ
    KZ Aviation Photography

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Reno
    Czy ktoś mi powie czy mam też kupić tą dodatkową gwarancję?
    Nie, chyba ze chodzi o gwarancje wazna poza USA - jednak nie wiem jak to wyglada z egzekwowaniem takowej, serwis Canon Polska raczej nie uzna wiec i tak trzeba bedzie gdzies odsylac - wg mnie nie oplaca sie brac dodatkowa gwarancje.

Początki nałogu Awatar Reno
    Miasto
    Bielsko Biała

Domyślnie

Tu jest opis tej gwarancji:

This warranty covers all parts and labor for five (5) years from date of purchase. The equipment will be guaranteed to operate properly according to manufacturer's specifications or Mack will repair equipment to operate properly at no charge to you, (this includes all parts and labor). Such service, repair or adjustment of this equipment is assured the original purchaser only.

This warranty does not cover equipment which has been misused, tampered with, modified or damaged as a result of accident, water, grit, impact or lack of proper care as indicated in the manual of operations.

Accessories not covered: flashes, batteries, power adapter, digital media, software, LCD (non-Manufacture defects), lens, and additional accessories, other expenses or consequential damages.

Note! Can only be purchased until 30 days of original equipment purchase.

Kosztuje 90$. Wgruncie rzeczy chodzi mi o to czy 300d się psuje często. Nie planuję używać w ekstremalnych warunkach więc chyba zrezygnuję.

Mój nowy aparacik przyleci do Polski 16.12. Nie ma jak człowiek sam sobie zrobi prezent na gwiazdkę

Pełne uzależnienie Awatar Krzychu
    Miasto
    Ambush Country

Domyślnie

Rzuć okiem na to : http://www.mackcam.com/faq/faq08.html
    To że ona jest worldwide to chyba tak naprawdę niewiele znaczy...
    Pozdrowienia,
    KZ
    KZ Aviation Photography

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Kosztuje 90$.
    I tak i tak musialabys wyslac sprzet do USA, a to kosztuje kolejne ok 30$ w jedna strone, bo gwarancja jest 'worldwide' w takim sensie ze z calego swiata mozesz do nich przyslac uszkodzony sprzet z wykupiona ich gwarancja. Jedyne co dokupujesz za te 90$ to czas 5 lat gwarancji. Wg mnie nie oplaca sie. Po tych 5 latach zapewne i tak zmienisz body, a nie slyszalem o czestych przypadkach psucia sie 300D , mimo takiej sobi budowy... juz o wiele czesciej ludzie narzekaja na serie Axx Canona .

Początki nałogu Awatar Reno
    Miasto
    Bielsko Biała

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez
    Kosztuje 90$.
    juz o wiele czesciej ludzie narzekaja na serie Axx Canona .
    Nie mówiąc już o serii Axxx. Miałam mocno wątpliwą przyjemność z powershotem A300, tfu, tfu, tfu.

Gwarancji nie kupuję!

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów