No widzisz a ja właśnie sobie rozmawiałem na Gdyni i później pisałem z gościem nikoniarzem co ma D500 i Z6 1 a na imprezie testował Z7 II i pisze „ Af z pustego nieba moment wraca na cel co w Z61 było niemożliwe” z tym ze miał podpięte 500PF wiec lepszego szkła tele od Nikona już nie ma i dalej pisze „Bardzo przeszkadza klatkowanie w serii lag ekranu niż af, trzeba się mocno skupiać”. Miał do swojej Z6 I podpięta sigme 60-600 i „Miałem też S60-600 podpięte, Lipa... Pompował af”.
Druga sprawa że to że jakiś pan chwalił nie znaczy co zrobił - pokaż mi jego zdjęcia bo chwalić to można wiele rzeczy.
Tak na marginesie chwalenia się to czemu usunąłeś panią w czerwonym z innej grupy przecież się nią też chwaliłeś? Piszę o tej od której biła czerwona aureola suwakami wykręcona. Pewnie wiesz o której bo po moim komentarzu usunąłeś ale jak coś służę zrzutem ekranu jak nie pamiętasz o którą chodzi
.
Ja po Gdyni mogę tylko powiedzieć że muszę zmienić workflow bo jak się ma ileś ostrych kadrów w serii to później szkoda kasować a dyski nie są z gumy. Generalnie po miesiącu od zmiany - nagle na R5 zacząłem „umieć” może to magia Canona.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk