Pokaż wyniki od 1 do 10 z 153

Wątek: Przesiadka z N na C

Widok wątkowy

Bywalec
    Miasto
    far far away

Domyślnie Odp: Przesiadka z N na C

Cytat Zamieszczone przez Jacek_Z Zobacz posta
    Ketchup, nie wiem gdzie tu jest Twoje imie i nazwisko.

Zauważ co sam cytujesz ze stwierdzeń Bresia:
    Bo dokonał edycji po jakimś czasie, odnośnie Darka to zaczął również on pisać to jak miałem się odnosić - bezosobowo ? Żeby było śmiesznie z Darkiem jestem w kontakcie i był niezły ubaw .

Cytat Zamieszczone przez candar Zobacz posta

No tak. Bo przecież Nikon Z6 (entry-level) to zupełnie ta sama półka technologiczna, co R5 (semi-professional). Zapewne żadnego znaczenia nie ma również to, że Z6 Nikona to pierwszy pełnoklatkowy bezlusterkoweic Nikona a Canon R5 to już trzecia generacja bezlusterkowców pełnoklatkowych po R i RP (no i R6 po drodze). Takie tam drobiazgi.

Odnośnie zdjęć 10-letnim Canonem 5D na rajdach samochodowych i crossie pisałem oraz dałem przykłady tutaj: https://www.canon-board.info/threads...=1#post1424586

Znowu umiejętne omijanie niewygodnych faktów o których pisałem - R5 i R6 mają te same AF tak jak Z6 i Z7 oraz Z6 II z Z7 II ( Z6 nawet podobno szybszy bo ma mniej punktów do ogarnięcia - nie zauważyłem), więc jak piszę o R5 to chyba logiczne że tyczy się też R6 tak by z logiki wynikało. Druga sprawa daje video z testu Z7 II czyli najwyższego bezlustra 2 generacji Nikona odpowiednika R5 Canona i też źle zero reakcji, nawet próby wytłumaczenia że może specjalnie to zrobili. Przecież tam widać jak to się tnie jakbym swoją Z6 widział a to Z7 II topowy model - masakra tak jakbym pisał w innym języku - szkoda czasu .
    Ostatnio edytowane przez Ketchup ; 10-07-2021 o 22:30

Uprawnienia umieszczania postów