Pokaż wyniki od 71 do 80 z 153

Wątek: Przesiadka z N na C

Widok wątkowy

Bywalec
    Miasto
    far far away

Domyślnie Odp: Przesiadka z N na C

Cytat Zamieszczone przez candar Zobacz posta
    Nie chce mi się komentować i przytaczać tego co napisał Tobie Dariusz Breś na zapytanie o niecelne zdjęcia Nikonem Z6, ale jest zgoła inaczej niż tu piszesz.

Dariusz Breś: "jest jeden problem w D850 i D5, jest szybko ale... niecelnie. W zecie jest wolniej ale celniej, tak bym podsumował. Generalnie więcej trafień dostaję z Z 6II i Z 7II niż D850, D5 (mówię o dobrych warunkach). Przedwczoraj robiłem sesję, 450 zdjęć na Z 7II i uwaga: wszystkie celne. Coś co jest nieosiągalne na D850/D5, no co mam ci powiedzieć. Ja bym poszedł w skill a nie zdawał się na puchę. Bo pewnych rzeczy nawet sony A7IVR (A9) nie przeskoczy".

Naprawdę nie drążmy tego tematu
    O ho ho wyciągamy wątki z grupy Nikon Z no proszę ale widzę sam sobie dalej przeczysz cytując Darka "W zecie jest wolniej ale celniej, tak bym podsumował" - czyli to samo co ja piszę na wolne akcje jest OK. Darek nie fotografuje lotnictwa tylko eventy/imprezy/kluby/portrety itp. - teraz cofnij się do moich tutaj postów i sprawdź co pisałem że Zetki do eventów kotletów i innych tego typu zleceń są idealne. Tak na marginesie to z Darkiem rozmawiając prywatnie ustaliłem Sigmę 60-600 i kilka innych rzeczy między innymi wie że R5 kupiłem więc żadnego wrażenia na mnie nie zrobiłeś, za to starasz się tworzyć atmosferę niedopowiedzeń. Ja mówię o jednym Ty o drugim - jeszcze w to Darka wciągasz - pokaż kiedy wrzucał ostatnio zdjęcia z lotniska, a nie sorry nie wrzucał, bo inne zlecenia robi - dziękuję kończę temat, jak widzę na temat zdjęć na manualu zrobionych które dałem w kontrze do Twoich pro zdjęć z obiektywu za kilka tys. zł wykonanych jakoś nic nie odpisałeś ?

ps. Nie życzę sobie żebyś do mnie po imieniu czy nazwisku pisał - wódki z tobą nie piłem i raczej widząc po zachowaniu nie zamierzam.
    Ostatnio edytowane przez Ketchup ; 10-07-2021 o 19:28

Uprawnienia umieszczania postów