Pokaż wyniki od 101 do 110 z 153

Wątek: Przesiadka z N na C

Widok wątkowy

Bywalec
    Miasto
    far far away

Domyślnie Przesiadka z N na C

Cytat Zamieszczone przez candar Zobacz posta
    Też tak uważam. Chodzenie za kimkolwiek po sieci w wiadomym celu to przykład psychofana.

A kolegę "Ketchup" chodzącego za mną i komentującego moje foteczki w rożnych miejscach w internecie po prostu zablokowałem i dlatego od tej pory nie widział już moich zdjęć i nie mógł ich komentować.

Co do obecności bezluster na LOTOS Gdynia Aerobaltic 2021 naprawdę było ich mało i szanse na to, że było wolne miejsce obok gościa z Nikonem Z7 + Sigmą 150-600 to był totolotek bo nie wiedziałm czym fotografuje do czasu wyjęcia aparatu i obiektywu (miał dwa aparaty i szkła: na zbliżenia 150-600 i zooma na szeroki plan). Odnosząc się do wypowiedzi "pan chwalił nie znaczy co zrobił" nie zaglądałem mu w ekran, ale potrafię rozpoznać po sposobie pracy osobę, która ma pojęcie o fotografowaniu ponaddźwiękowych samolotów. Nie zakładałbym, że ktoś mający gorszy aparat z innego systemu nie zrobi lepszych zdjęć, bo mógłbym się założyć, że ów gość zrobił foty lepsze ode mnie.
    I proszę jak manipuluje @candar jak widzę ludzie prawdę pisali - skomentowałem twoją tylko jedną - powtarzam jedną fotografię bo przypadkowo trafiłem ( i miałem powód bo była skopana obróbka) na nią na innej grupie foto a tu czytamy ze śledzę ciebie i komentuje twoje „foteczki” - liczba mnoga, sugerująca że było tego więcej. Masz jednak przerośnięte ego jak widzę, nie mam co robić tylko specjalnie ciebie śledzić .

Jak widzę to ty masz jakiś problem bo będąc na pokazach w Gdyni myślałeś o mnie i moim postach - nie omieszkałeś dzień po zakończeniu przybiec do wątku i próbować dalej udowadniać że moja zmiana była zła i nic nie umiem bo ktoś tam używał Z7 i był zadowolony - a i wydawał się tobie na znawcę tematu foto lotniczego bo dobrze pracował - normalnie kabaret .

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
    Ostatnio edytowane przez Ketchup ; 23-08-2021 o 12:55

Uprawnienia umieszczania postów