Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Wątek: 300d black

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Jeśli to kogokolwiek interesuje, to czarna wersja własnie wyszła na rynek Europejski, jest LIMITOWANA i posiada obiektyw 18-55 Ultrasonic , no i oczywiście Grip.

Zapraszam na moją aukcję, mam parę sztuk tego cacka na sprzedanie w całkiem rozsądnej cenie.

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=33542113
    O obiektywach wiem prawie wszystko

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Cichy
    Jeśli to kogokolwiek interesuje, to czarna wersja własnie wyszła na rynek Europejski, jest LIMITOWANA i posiada obiektyw 18-55 Ultrasonic , no i oczywiście Grip.
    Jesli seria jest naprawde limitowana to kazdy egzemplarz powinien byc ponumerowany gdzies - wtedy zrozumialbym tak wysoka cene, bo chyba samo USM w 18-55 nie podbija ceny o ok tysiac zlotych?

Pełne uzależnienie Awatar sal
    Miasto
    Gdzieś w lesie

Domyślnie

Zapraszam na moją aukcję, mam parę sztuk tego cacka na sprzedanie w całkiem rozsądnej cenie.
    A mnie najbardziej zastanawia ten dopisek o opcjonalności karty i dodatkowego akumulatora. W Polsce producent sprzedawał właśnie taki zestaw KIT-owy z gripem i kartą 256MB. Założę się, że tutaj jest podobnie...(no bo po co na pudełku umieszczać informację w formie 'stickerów' o opcjonalnym wyposażeniu...)
    Czasu nie mam, ale mam kompakt...

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez
    Jesli seria jest naprawde limitowana to kazdy egzemplarz powinien byc ponumerowany gdzies - wtedy zrozumialbym tak wysoka cene, bo chyba samo USM w 18-55 nie podbija ceny o ok tysiac zlotych?
    "Normalny" zestaw europejski kosztuje ok. 3500 zł. Tu masz DODATKOWO Battery Gripa, USM no i czerń.

NAKLEJKI na pudełku to reklamówki konkursowe.

Pierwsza mówi coś o nagrodzie 100 Euro, a druga, ta ważniejsza mówi, że jesli zarejestrujesz swój Limitowany zestaw na stronie www Canona otrzymasz GRATISOWĄ kartę 256 MB.

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Pierwsza mówi coś o nagrodzie 100 Euro, a druga, ta ważniejsza mówi, że jesli zarejestrujesz swój Limitowany zestaw na stronie www Canona otrzymasz GRATISOWĄ kartę 256 MB.
    Strzelam że nie w Polsce... ale nawet gdyby, to koszt przesyłki przekroczy aktualną wartość karty

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Przysyłają na koszt własny oczywiście.

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez
    "Normalny" zestaw europejski kosztuje ok. 3500 zł. Tu masz DODATKOWO Battery Gripa, USM no i czerń.
    Nie doczytalem, teraz juz rzeczywiscie lepiej wyglada cena za taki zestaw 8) .
    Ale... nadal nie odpisales czy skoro jest to seria LIMITOWANA to czy jest PONUMEROWANA - jak kazde porzadne serie limitowane (sprzetu, znaczkow, samochodow itp)?

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów