Cytat Zamieszczone przez robertskc7 Zobacz posta
Sorry ale pilnuj się z tym co piszesz.

1. jinks napisał - dodałem się do różnych grup i muszę potwierdzić, że takie wpisy jak "zwiecha", czy "popsuty spust migawki w a9, już drugi raz z rzędu po wymianie, po zrobieni 5-9k zdjęć" zdarzają się dosyć regularnie.
2. Ty opowiedziałeś - Daj linki do tych grup, w których członkom A9tki sypią się regularnie co kilka tysięcy zdjęć. Chętnie się dowiem szczegółów tego tematu.
3. Tu przekręciłeś znowu wypowiedź jinksa. Zastąpiłeś sobie spust migawki na migawkę - Nie ma tam wpisów o regularnie padających migawkach w A9 a że ktoś miał taki problem no cóż
4. Znowu Ty - Dokładnie tak dlatego ja nie kupię już Nikona ale nie uogólniam i nie piszę, że w tej marce regularnie pada migawka jak to zrobił kolega w temacie A9 nie mając A9tki nigdy w ręku ;-)

Nie chcę być forumowym szeryfem, ale robisz z kogoś "......" tylko dla tego, że nie przeczytałeś poprawnie jednego, niezbyt skomplikowanego zdania i dopisujesz jakieś dziwne teorie do tego.
Dziwicie się później, że Canony 7d potrafią pływać
Bardzo mi miło, że poświęciłeś tyle czasu na analizę mojego komentarza ale jak zwykle szukałeś punktu zaczepienia a raczej przyczepienia się.

W swoim uporze pominąles jedną, kluczową jak to zwykle bywa kwestię.

Na tych grupach nie ma wpisów o powtarzających się regularnie usterkach A9. Zapisz się to zobaczysz. Z tego co pamiętam to był jeden taki przypadek. A nawet jeśli były dwa to statystycznie nie jest to coś, co można nazwać regułą. Równie dobrze na podstawie jednego komentarza na CB o jakiejkolwiek usterce można na innym forum zacytować komentarz jinksa tylko zmienić nazwę firmy i modele aparatów na canonowe i znajdą się osoby dyskutujące o regularnie psujących się canonach.

Aha racja - napisałem o migawce a nie spuście. Chylę czoła za chęć tak dokładnego studiowania moich komentarzy.