Pokaż wyniki od 1 do 10 z 597

Wątek: BATTLE Cage - I Wielki turniej CB

Mieszany widok

Pełne uzależnienie PREMIUM member Awatar MMM
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez McKane
    Jesli nie chce to jego sprawa nie przecze ale w takim wypadku po co te 2 czy 3 posty na ten temat ?
    Komentując właśnie sam nabiłeś tyle. Reszty nie będę komentował bo szkoda nabijać dalej.

Pełne uzależnienie Awatar McKane
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MMM
    Komentując właśnie sam nabiłeś tyle. Reszty nie będę komentował bo szkoda nabijać dalej.
    No pewnie ze nie bedziesz komentowal bo i tak wyjsc obronna reka nie masz szans. Zamiast zrobic jakas fajna fotograficzna prezentację nagrody (chociazby dla uciechy darczyncy) skupiles sie na droczeniu z forumowiczami.

[Reszta tekstu poszla do kosza ]

Bez urazy

Nabijajacy sobie posty McKane
    http://www.bykom-stop.avx.pl/

Najnowsze fotografie cegiel znajdziesz w mojej galerii http://canon-board.info//showthread.php?t=11296

Pełne uzależnienie Awatar Zielony
    Miasto
    przystanek Warszawa

Domyślnie

Niespodzianką pewnie była grucha nr.11 więc... po co się chwalić

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

No pewnie ze nie bedziesz komentowal bo i tak wyjsc obronna reka nie masz szans.
    Mam wrażenie że starasz się zrobić ze mnie niewdzięcznika, pomijając zupełnie fakt że wyraźnie podziękowałem pare postów wyżej za nagrodę i jak już pisałem wcześniej bardzo z plecaka jestem zadowolony bo akurat jest mi taki potrzebny, część mojego sprzętu już zdążyła w nim zagościć. No ale skoro się tłumaczę to chyba ci się udało. To było nie fair z twojej strony.

Niespodzianką jest zestaw do czyszczenia optyki. Na pewno z niego skorzystam. Grucha nr 11??

Pełne uzależnienie Awatar McKane
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MMM
    Mam wrażenie że starasz się zrobić ze mnie niewdzięcznika
    Zupelnie nie o to mi chodzilo. Zwroc uwage jak przebiegal konkurs. Wielkie zainteresowanie, fajna organizacja I tura, II tura swietne zdjecia, final kwestia gustu - generalnie fajna zabawa i o to chodzilo. Po zakonczeniu natomiast jakos to wszystko oklaplo, pojawily sie dziwne pomysly dotyczace nagrod, Twoja pseudo tajemniczosc takze nie poprawila sytuacji.

Chodzilo mi nie o to zeby zrobic z Ciebie niewdziecznika ale zeby zwrocic uwage na pewien nieladny element calej zabawy. Pomysl sobie czy po takiej koncowce ktos zdecyduje sie w nastepnym konkursie dac tak chojne nagrody ?

Jesli rzeczywiscie uwazasz ze to co napisalem bylo nie fair i ponizej pasa to przepraszam Nie taki byl moj zamiar (o czym swiadczy takze wyciety spory kawalek tekstu)

Pozdrawiam i gratuluje wygranej
    http://www.bykom-stop.avx.pl/

Najnowsze fotografie cegiel znajdziesz w mojej galerii http://canon-board.info//showthread.php?t=11296

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Chodzilo mi nie o to zeby zrobic z Ciebie niewdziecznika ale zeby zwrocic uwage na pewien nieladny element calej zabawy. Pomysl sobie czy po takiej koncowce ktos zdecyduje sie w nastepnym konkursie dac tak chojne nagrody ?
    Wygląda na to że rzeczywiście się nie zrozumieliśmy. Nieładny aspekt? hmmm. Chodzi ci o to że nazwałem zwycięskie zdjęcie gniotem? Nie będę się bronił że to nie tylko moje zdanie, po prostu tak uważam. Zdjęcie Snowboardera z II tury uważam za znakomite i chyba osobiście napisałem najwięcej hymnów pochwalnych na jego temat w czasie głosowania.
    A że finał niezadowolił wielu? Przecież to nie podważa sensu całej zabawy, a już nie sądzę aby _moje_ zdanie wpłynęło na chętnych do fundowania nagród. Ci którzy będą sponsorować następną edycję mają własny gust. Mamy się nawzajem poklepywać po plecach, albo nic nie pisać nawet jeśli zdjęcie się nie podoba?
    Swoje zdjęcia też uważam za mocno przeciętne, sposób rozgrywania battla i konieczność wyboru spośród tego co jest wymusza czasem sytuacje w których nie ma czego wybierać bo nic nam się nie podoba, lub po prostu nie bierzemy udziału w głosowaniu. Wiadomo jakie są ograniczenia silnika forum i na razie musi być tak jak jest.
    BTW od pewnego czasu staram się zwrócić uwagę na konieczność wprowadzenia pewnych regulacji dotyczących komentowania zdjęć podczas battla.

Uprawnienia umieszczania postów