Komentarz żony zza pleców: "żeby ona się chociaż uśmiechała...". Prawdę mówiąc bydwie fotki mi się średnio widzą. W porównaniu z "ucztą dla oczu i ducha" jaką nam urządzili autorzy w II etapie, to tu jest hmm... no moim zdaniem nie najlepiej.
Komentarz żony zza pleców: "żeby ona się chociaż uśmiechała...". Prawdę mówiąc bydwie fotki mi się średnio widzą. W porównaniu z "ucztą dla oczu i ducha" jaką nam urządzili autorzy w II etapie, to tu jest hmm... no moim zdaniem nie najlepiej.
Jak na 2 najlepszych to słabiutko, w jedynce zadnej radosci nie widze, wrecz przeciwnie odczuwam zwatpienie, niepewnosc??.......w 2 tez nie....gdby była choc troche widoczna mimika oddajaca uczucia a tak...blado i słabo nie głosuje na zadna z fotek.
Edit:
Gdyby tematem finałowych zdjec były "uczucia" 1 by sie zdała i do tego sie moim zdaniem odnosi, rozumiem fakt radosci z ciazy i nadchodzacego potomka ale w tym zdjeciu kompletniego nie ma, kompozycja tego zdjecia tez mi srednio podchodzi.
O 2 ciezko mi cokolwiek powiedziec poniewaz zupełnie mi sie nie podoba a radosc odczuwam jak sobie pomysle ze za kilka tygoni bede sie pluskał w Morzu Czarnym :smile: :wink:
Pozdro
Ostatnio edytowane przez towersivy ; 09-07-2006 o 20:46
Ja w tym zdjęciu widzę dosyć mocno styl autora, którego ambicją (jak sądzę) jest pokazanie tematu nie wprost. "Czerwony" bez czerwonego, "czas" bez zegarów , "radość" bez uśmiechu.Zamieszczone przez towersivy
I otóż TO! Woda kojarzy mi się z eksplozją... RADOŚCI.Zamieszczone przez MMM
Gratulacje!
Dodam jeszcze do poprzednich komentarzy, które w większości podzielam - że B/W w #1 oddala ją od tematu.
A #2 - taka sobie, choć jednak bardziej na temat. Technicznie fotka bardzo łatwa, pewnie największa trudność tej fotografii było znalezienia "łosia", który teraz leczy odparzone plecy
pzdr.
Canon 30D | EF-S 18-55/3.5-5.6 | EF 70-210/3.5-4.5 | EF 50/1.8 | EF 100/2.8 | EF 24-105/4.0 IS | Metz 54-MZ4
album-foto.pl | plfoto
Skąd to stwierdzenie? Myślisz, że ta fotka jest 'wyresywyreżyserowana'?Zamieszczone przez pyciu
![]()
To już lepiej było zrobić tryskającą fontannę.Zamieszczone przez Zielony
można i takZamieszczone przez MMM
![]()
Skąd? Też robię zdjęcia :-)Zamieszczone przez Zielony
Z tym "wyreżyserowaniem" to był żart.
Canon 30D | EF-S 18-55/3.5-5.6 | EF 70-210/3.5-4.5 | EF 50/1.8 | EF 100/2.8 | EF 24-105/4.0 IS | Metz 54-MZ4
album-foto.pl | plfoto
Panowie, jednym słowem - kicha. Pierwsze foto - ta kobieta wygląda jakby była matką zastępczą, zero radości w tej focie. No a jeśli chodzi o foto z wodą - cóż, jakoś przypomina mi moje sprzed kilkunastu postówPotwierdza się reguła, że jest co oglądać w półfinale, a w finale to różnie bywa
![]()
O obiektywach wiem prawie wszystko