Komentarz żony zza pleców: "żeby ona się chociaż uśmiechała...". Prawdę mówiąc bydwie fotki mi się średnio widzą. W porównaniu z "ucztą dla oczu i ducha" jaką nam urządzili autorzy w II etapie, to tu jest hmm... no moim zdaniem nie najlepiej.
Komentarz żony zza pleców: "żeby ona się chociaż uśmiechała...". Prawdę mówiąc bydwie fotki mi się średnio widzą. W porównaniu z "ucztą dla oczu i ducha" jaką nam urządzili autorzy w II etapie, to tu jest hmm... no moim zdaniem nie najlepiej.
Czy wszystko musi być podane prosto z mostu, jeśli nie będzie na zdjęciu uśmiechniętego dziecka pluskającego się w wodzie to już jest bee. Tutaj radość jest właśnie w brzuchu i dopiero się pojawi. Wszyscy którzy posiadają dzieci dobrze wiedzą o czym pisze, dla innych pewno to jest abstrakcja.Zamieszczone przez muflon
canon | tylko zdjęcia pamiątkowe
Różne są rodzaje radości. Czasami jest ona przepełniona lękiem i wielką niewiadomą. Taka też potrafi być radość i właśnie o tym mówi to zdjęcie.Zamieszczone przez jacam
Jacam: nie wszystko musi być podane prosto z mostu. Dzicko w brzuchu to nie tylko radości, ale równiez smutki. Niestety Pani na zdjęciu myśli raczej o smutku, bo gdyby myślała o radości, to by się chociaż troszkę uśmiechnęła. A tak? Niestety wygląda jak ktoś, kto za przeproszeniem zastanawia się nad rozstępamiZamieszczone przez jacam
Nie odbieram tej rotki jako radosną ani jako kobieta, ani jako kobieta w ciąży (a podobno kobiety mają większą wrażliwość emocjonajlną
) . Oczywiście to kwestia personalna, ale dla mnie ta fotografia naprawdę nie obrazuje tematu.
Ostatnio edytowane przez lemina ; 10-07-2006 o 16:56
Rzeczywiscie niezbyt przekonywujace te fotki. Pani z brzuszkiem mnie nie przekonuje ze wzgledu na wyraz twarzy. Pan w wodzie mnie nie przekonuje ze wzgledu na brak wyrazu twarzy (choc przekonuje mnie bardziej od tej pani).
Mysle ze autorzy na sile troche probowali czegos mniej oklepanego no i wyszlo przecietnie. A moglo by byc lepiej...
Lemina, muflon - GRATULACJE !!! Kiedy narodziny małego/małej ?Zamieszczone przez lemina
Sorry za OT
5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R![]()
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..
Przyjdzie czas - będą informacjeZamieszczone przez kami74
A zdjęcie nadal mnie nie przekonuje...
Jak na 2 najlepszych to słabiutko, w jedynce zadnej radosci nie widze, wrecz przeciwnie odczuwam zwatpienie, niepewnosc??.......w 2 tez nie....gdby była choc troche widoczna mimika oddajaca uczucia a tak...blado i słabo nie głosuje na zadna z fotek.
Edit:
Gdyby tematem finałowych zdjec były "uczucia" 1 by sie zdała i do tego sie moim zdaniem odnosi, rozumiem fakt radosci z ciazy i nadchodzacego potomka ale w tym zdjeciu kompletniego nie ma, kompozycja tego zdjecia tez mi srednio podchodzi.
O 2 ciezko mi cokolwiek powiedziec poniewaz zupełnie mi sie nie podoba a radosc odczuwam jak sobie pomysle ze za kilka tygoni bede sie pluskał w Morzu Czarnym :smile: :wink:
Pozdro
Ostatnio edytowane przez towersivy ; 09-07-2006 o 20:46
Ja w tym zdjęciu widzę dosyć mocno styl autora, którego ambicją (jak sądzę) jest pokazanie tematu nie wprost. "Czerwony" bez czerwonego, "czas" bez zegarów , "radość" bez uśmiechu.Zamieszczone przez towersivy
I otóż TO! Woda kojarzy mi się z eksplozją... RADOŚCI.Zamieszczone przez MMM
Gratulacje!