Strona 47 z 54 PierwszyPierwszy ... 374546474849 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 461 do 470 z 597

Wątek: BATTLE Cage - I Wielki turniej CB

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Komentarz żony zza pleców: "żeby ona się chociaż uśmiechała...". Prawdę mówiąc bydwie fotki mi się średnio widzą. W porównaniu z "ucztą dla oczu i ducha" jaką nam urządzili autorzy w II etapie, to tu jest hmm... no moim zdaniem nie najlepiej.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez muflon
    Komentarz żony zza pleców: "żeby ona się chociaż uśmiechała...". Prawdę mówiąc bydwie fotki mi się średnio widzą. W porównaniu z "ucztą dla oczu i ducha" jaką nam urządzili autorzy w II etapie, to tu jest hmm... no moim zdaniem nie najlepiej.
    Czy wszystko musi być podane prosto z mostu, jeśli nie będzie na zdjęciu uśmiechniętego dziecka pluskającego się w wodzie to już jest bee. Tutaj radość jest właśnie w brzuchu i dopiero się pojawi. Wszyscy którzy posiadają dzieci dobrze wiedzą o czym pisze, dla innych pewno to jest abstrakcja.

Pełne uzależnienie Awatar aptur

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jacam
    Czy wszystko musi być podane prosto z mostu, jeśli nie będzie na zdjęciu uśmiechniętego dziecka pluskającego się w wodzie to już jest bee. Tutaj radość jest właśnie w brzuchu i dopiero się pojawi. Wszyscy którzy posiadają dzieci dobrze wiedzą o czym pisze, dla innych pewno to jest abstrakcja.
    Różne są rodzaje radości. Czasami jest ona przepełniona lękiem i wielką niewiadomą. Taka też potrafi być radość i właśnie o tym mówi to zdjęcie.

Coś już napisał Awatar lemina
    Miasto
    Nie z Polski

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jacam
    Jacam: nie wszystko musi być podane prosto z mostu. Dzicko w brzuchu to nie tylko radości, ale równiez smutki. Niestety Pani na zdjęciu myśli raczej o smutku, bo gdyby myślała o radości, to by się chociaż troszkę uśmiechnęła. A tak? Niestety wygląda jak ktoś, kto za przeproszeniem zastanawia się nad rozstępami Nie odbieram tej rotki jako radosną ani jako kobieta, ani jako kobieta w ciąży (a podobno kobiety mają większą wrażliwość emocjonajlną ) . Oczywiście to kwestia personalna, ale dla mnie ta fotografia naprawdę nie obrazuje tematu.
    Ostatnio edytowane przez lemina ; 10-07-2006 o 16:56

Uzależniony Awatar djtermoz
    Miasto
    Boston

Domyślnie

Rzeczywiscie niezbyt przekonywujace te fotki. Pani z brzuszkiem mnie nie przekonuje ze wzgledu na wyraz twarzy. Pan w wodzie mnie nie przekonuje ze wzgledu na brak wyrazu twarzy (choc przekonuje mnie bardziej od tej pani).
    Mysle ze autorzy na sile troche probowali czegos mniej oklepanego no i wyszlo przecietnie. A moglo by byc lepiej...

Pełne uzależnienie Awatar kami74
    Miasto
    Piaseczno

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lemina
    Nie odbieram tej rotki jako radosną ani jako kobieta, ani jako kobieta w ciąży ....
    Lemina, muflon - GRATULACJE !!! Kiedy narodziny małego/małej ?
    Sorry za OT
    5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R
    MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA

później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..

Coś już napisał Awatar lemina
    Miasto
    Nie z Polski

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kami74
    Lemina, muflon - GRATULACJE !!! Kiedy narodziny małego/małej ?
    Sorry za OT
    Przyjdzie czas - będą informacje A zdjęcie nadal mnie nie przekonuje...

Uzależniony Awatar towersivy
    Miasto
    WLKP-Krotoszyn

Domyślnie

Jak na 2 najlepszych to słabiutko, w jedynce zadnej radosci nie widze, wrecz przeciwnie odczuwam zwatpienie, niepewnosc??.......w 2 tez nie....gdby była choc troche widoczna mimika oddajaca uczucia a tak...blado i słabo nie głosuje na zadna z fotek.

Edit:

Gdyby tematem finałowych zdjec były "uczucia" 1 by sie zdała i do tego sie moim zdaniem odnosi, rozumiem fakt radosci z ciazy i nadchodzacego potomka ale w tym zdjeciu kompletniego nie ma, kompozycja tego zdjecia tez mi srednio podchodzi.

O 2 ciezko mi cokolwiek powiedziec poniewaz zupełnie mi sie nie podoba a radosc odczuwam jak sobie pomysle ze za kilka tygoni bede sie pluskał w Morzu Czarnym :smile: :wink:

Pozdro
    Ostatnio edytowane przez towersivy ; 09-07-2006 o 20:46

Pełne uzależnienie PREMIUM member Awatar MMM
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez towersivy
    Jak na 2 najlepszych to słabiutko, w jedynce zadnej radosci nie widze
    Ja w tym zdjęciu widzę dosyć mocno styl autora, którego ambicją (jak sądzę) jest pokazanie tematu nie wprost. "Czerwony" bez czerwonego, "czas" bez zegarów , "radość" bez uśmiechu.

Pełne uzależnienie Awatar Zielony
    Miasto
    przystanek Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MMM
    Ja w tym zdjęciu widzę dosyć mocno styl autora, którego ambicją (jak sądzę) jest pokazanie tematu nie wprost. "Czerwony" bez czerwonego, "czas" bez zegarów , "radość" bez uśmiechu.
    I otóż TO! Woda kojarzy mi się z eksplozją... RADOŚCI.
    Gratulacje!

Strona 47 z 54 PierwszyPierwszy ... 374546474849 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów