Jak dla mnie 4 - ma wszystko co trzeba, w moim odczuciu - chciałem dac głos na ślimaki za pomysł, ale... inni bardziejsię starali. no i nie ukrywajmy, niemal wszystkie zdjęcia są świetne, gratulacje!
Jak dla mnie 4 - ma wszystko co trzeba, w moim odczuciu - chciałem dac głos na ślimaki za pomysł, ale... inni bardziejsię starali. no i nie ukrywajmy, niemal wszystkie zdjęcia są świetne, gratulacje!
zastanawiałem sie miedzy 2, 4, 8. Wybrałem 4 jak się okazało prowadzące w wyścigu, przynajmniej narazie...
4 jest THE BEST ja widze tam 3 razy temat czasu, Rodzic -> dziecko, przesypujący się piasek i zachód słońca. POPROSTU GENIALNE !! Chyle czoła przed autorem i nie mogę się doczekać kiedy się ujawni![]()
Czyli jak robimy? do finalu przechodza 3 zdjecia i miedzy nimi decydujaca rozgrywka, czy tak jak bylo planow dwa - po przemysleniach sklanial bym sie do trzech zdjec w finale, zawsze to bedzie troche ciekwiej ;-)
Ja bym się trzymał regulaminu. Zmienianie go w czasie kokursu nie jest fair IMO.Zamieszczone przez Jac
no ale to by byla zmiana chyba na korzysc ? czy moze na niekorzysc pozostalych dwoch ;-)Zamieszczone przez aptur
Popieram inicjatywę żeby do finału weszła wielka trójka, przecież o ile mnie pamięć nie myli są trzy nagrody
5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R![]()
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..
No to tym bardziej - popieram 3, a nawet 4 najlepsze :-) (autor ślimaków może nas w finale znów rozbawi)Zamieszczone przez kami74
A co do regulaminu - to już chyba był zmieniany, więc nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem. W końcu to wersja BETA-testowa.
Canon 30D | EF-S 18-55/3.5-5.6 | EF 70-210/3.5-4.5 | EF 50/1.8 | EF 100/2.8 | EF 24-105/4.0 IS | Metz 54-MZ4
album-foto.pl | plfoto
Genialność tej fotografii polega na tym że te trzy elementy nie są osobno ale tworzą razem pewną historię wokół klepsydry.Zamieszczone przez LFB
Rodzic przesypując piasek (klepsydra) "przekazuje" czas swojemu dziecku i odchodzi (zachód słońca, przemijanie). Dziecko dorasta (upływ czasu) "przekazuje" otrzymany wcześniej czas swojemu dziecku, zmieniając położenie ręki z dołu kadru na górę (obrót klepsydry) i w ten sposób cała historia się zapętla w czasie.
Trafne spostrzezenie. Generalnie trzy fotki (3,4,9) zasluguja na wyroznienie. Trojka jest mocna, czworka przemyslana, dziewiatka zabawna. Brawa dla autorow!Zamieszczone przez MMM