Strona 46 z 60 PierwszyPierwszy ... 36444546474856 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 451 do 460 z 597

Wątek: BATTLE Cage - I Wielki turniej CB

Bywalec Awatar leiho
    Miasto
    w-wa

Domyślnie

Jak dla mnie 4 - ma wszystko co trzeba, w moim odczuciu - chciałem dac głos na ślimaki za pomysł, ale... inni bardziejsię starali. no i nie ukrywajmy, niemal wszystkie zdjęcia są świetne, gratulacje!

Uzależniony Awatar Routlaw
    Miasto
    Brwinów k. Warszawy

Domyślnie

zastanawiałem sie miedzy 2, 4, 8. Wybrałem 4 jak się okazało prowadzące w wyścigu, przynajmniej narazie...
    14, 24, 50, 85, 135, 70-200

BLOG

Początki nałogu
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

4 jest THE BEST ja widze tam 3 razy temat czasu, Rodzic -> dziecko, przesypujący się piasek i zachód słońca. POPROSTU GENIALNE !! Chyle czoła przed autorem i nie mogę się doczekać kiedy się ujawni

Pełne uzależnienie Awatar Jac
    Miasto
    W-wa/Bielany

Domyślnie

Czyli jak robimy? do finalu przechodza 3 zdjecia i miedzy nimi decydujaca rozgrywka, czy tak jak bylo planow dwa - po przemysleniach sklanial bym sie do trzech zdjec w finale, zawsze to bedzie troche ciekwiej ;-)

Pełne uzależnienie Awatar aptur

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jac
    Czyli jak robimy? do finalu przechodza 3 zdjecia i miedzy nimi decydujaca rozgrywka, czy tak jak bylo planow dwa - po przemysleniach sklanial bym sie do trzech zdjec w finale, zawsze to bedzie troche ciekwiej ;-)
    Ja bym się trzymał regulaminu. Zmienianie go w czasie kokursu nie jest fair IMO.

Pełne uzależnienie Awatar Jac
    Miasto
    W-wa/Bielany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez aptur
    Ja bym się trzymał regulaminu. Zmienianie go w czasie kokursu nie jest fair IMO.
    no ale to by byla zmiana chyba na korzysc ? czy moze na niekorzysc pozostalych dwoch ;-)

Pełne uzależnienie Awatar kami74
    Miasto
    Piaseczno

Domyślnie

Popieram inicjatywę żeby do finału weszła wielka trójka, przecież o ile mnie pamięć nie myli są trzy nagrody
    5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R
    MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA

później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..

Bywalec Awatar pyciu
    Miasto
    Pawłówek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kami74
    Popieram inicjatywę żeby do finału weszła wielka trójka, przecież o ile mnie pamięć nie myli są trzy nagrody
    No to tym bardziej - popieram 3, a nawet 4 najlepsze :-) (autor ślimaków może nas w finale znów rozbawi)

A co do regulaminu - to już chyba był zmieniany, więc nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem. W końcu to wersja BETA-testowa.
    Canon 30D | EF-S 18-55/3.5-5.6 | EF 70-210/3.5-4.5 | EF 50/1.8 | EF 100/2.8 | EF 24-105/4.0 IS | Metz 54-MZ4
    album-foto.pl | plfoto

Pełne uzależnienie PREMIUM member Awatar MMM
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez LFB
    4 jest THE BEST ja widze tam 3 razy temat czasu, Rodzic -> dziecko, przesypujący się piasek i zachód słońca.
    Genialność tej fotografii polega na tym że te trzy elementy nie są osobno ale tworzą razem pewną historię wokół klepsydry.
    Rodzic przesypując piasek (klepsydra) "przekazuje" czas swojemu dziecku i odchodzi (zachód słońca, przemijanie). Dziecko dorasta (upływ czasu) "przekazuje" otrzymany wcześniej czas swojemu dziecku, zmieniając położenie ręki z dołu kadru na górę (obrót klepsydry) i w ten sposób cała historia się zapętla w czasie.

Uzależniony Awatar djtermoz
    Miasto
    Boston

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MMM
    Rodzic przesypując piasek (klepsydra) "przekazuje" czas swojemu dziecku i odchodzi (zachód słońca, przemijanie). Dziecko dorasta (upływ czasu) "przekazuje" otrzymany wcześniej czas swojemu dziecku, zmieniając położenie ręki z dołu kadru na górę (obrót klepsydry) i w ten sposób cała historia się zapętla w czasie.
    Trafne spostrzezenie. Generalnie trzy fotki (3,4,9) zasluguja na wyroznienie. Trojka jest mocna, czworka przemyslana, dziewiatka zabawna. Brawa dla autorow!

Strona 46 z 60 PierwszyPierwszy ... 36444546474856 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów