Nie powiem na które zagłosowałem, ale generalnie wszystkie zdjęcia trzymają już wysoki poziom (może z małymi wyjątkami). Gratuluje autorom naprawde ciekawe podejście do tematu.
Nie powiem na które zagłosowałem, ale generalnie wszystkie zdjęcia trzymają już wysoki poziom (może z małymi wyjątkami). Gratuluje autorom naprawde ciekawe podejście do tematu.
zdjecie nr 2 to moj faworyt, naprawde super fotka! gratuluje autorowi! najbardziej jednak cieszy mnie fakt ze obylo sie bez fotek z serii:kartka papieru i napis "czas" he he
Wyrazy szacunku dla uczestników. Ogólnie fotki wymiatają. Faktycznie, pierwszy etap pozwolil na wyodrebnienie najlepszych.
Tako rzecze Watson.
There are no stupid questions, just stupid people.
Wątek galeryjny na CB/Portrety@CB/Meksyk@CB/Sport@CB //Galeria przejściowa
Do mnie przemawia czwórka.
Dłonie ... "ulatująca chwila" ... i kolejne chwytające każdą taką chwilę.
Jak dla mnie wybitne!!!!!!!!!!
Życzę jego autorowi zwycięstwa.
Eetam, dorba sportowa reporterka ;-)Zamieszczone przez Tomasz Urbanowicz
Jeszcze gdyby tak zrobić dobre panoramowanie rodem z Muflonowych samolotów ... hihi, to by była rewelka.
Aha, zagłosowałem na klepsydrę. Pod względem emocjonalnym 3) i 4) równo kopią, a że to drugie jednak pozytywnie - (autorze) masz mój głos.
pzdr.
Canon 30D | EF-S 18-55/3.5-5.6 | EF 70-210/3.5-4.5 | EF 50/1.8 | EF 100/2.8 | EF 24-105/4.0 IS | Metz 54-MZ4
album-foto.pl | plfoto
Ja jestem rowniez za nagroda pocieszenia dla slimakow :-D Ale jeszcze co do trojki... w sumie o tym nie pomyslalem, gdy Jac konsultowal temat - a to bylo w sumie do przewidzenia, ze ktos cos takiego zrobi. Nic oczywiscie nie ujmujac samemu zdjeciu ktore jest swietneale to troche jak focenie samolotow ;-) - praktycznie gotowiec na wygranie konkursu p.t. "czas" ;-)
cos mi sie zdaje, ze turniej nieco odbiegl od regulaminu
wychodzi na to, że każdy z dopuszczonych do drugiego etapu przejdzie do trzeciego3. W drugim etapie zasady będą identyczne, również dwa zdjęcia z każdej grupy przechodzą dalej
4. Trzeci etap to juz bezpośrednie zmagania w jednej grupie i wyłonienie dwójki finalistów (w przypadku remisu może być więcej finalistów)
5. Czwarty etap to wielki finał chwała i sława dla zwycięzcy.. (remisów się nie przewiduje , gdyby jednak się zdarzył to będzie jakaś szybka dogrywka na inny nowy temat)
moze w takim razie zmienic regulamin tak, że wchodzą 4 foty z grupy. (nie trzeba bedzie fundować nagrody pocieszenia dla 9. na którą oddałem swój głos ;p )
a.
cood [czyt. kud]
http://endofchaos.com - zrobiłem kilka galerii foto.
przyszła też pora na moją własną www.adamstepien.com
moja galeria na CanonBoard http://canon-board.info/showthread.php?t=10641
Ja jestem za, ewentualnie zrobić finał i dodatkowo battle o 3 miejsce na inny temat.Zamieszczone przez Jac
Ja na szachy głosowałem. Ślimaki rzeczywiście fajne![]()
40d + m42 58-500 + EF 18-75
"osiagnales szczyt w lizaniu viteaza" - by dan7770