"chcialem dobrze, wyszlo jak zwykle"![]()
"chcialem dobrze, wyszlo jak zwykle"![]()
Skoro takie glosy, to może jednak jakiś inny temat ? Mnie się nawet nie chce w taką pogodę myśleć, co by tu wykombinować.. Przeciez nie pójdę focić ratusza![]()
O obiektywach wiem prawie wszystko
raczej to nie wchodzi w gre... mam juz jedno niezle zdjecie na konkurs... i pewniakiem zaraz beda nastepne... troche was nie rozumiem wiecej wiary we wlasne sily ;-)Zamieszczone przez Cichy
jest tam jakis zegar na tym ratuszu?Zamieszczone przez Cichy
;-)
Jest i to nawet 5 ..
O obiektywach wiem prawie wszystko
Heh, właśnie się Jac zastanawiałem nad tym czy Ty jako wodzu tego battla możesz brać w nim udziałZamieszczone przez Jac
Wychodzi, że tak.
Fajnie - przynajmniej wiesz, w którą grupe się wrzucić![]()
W oficjalnych konkursach organizatorzy i ich najblizsi nie maja prawa brac udzialu... ale tutaj mamy na szczescie nadal betaZamieszczone przez Zielony
.
spokojnie ja pisalem ze mam juz zdjecie od jednego z finalistow pierwszego etapu, Zielony, Vitez przeczytajcie caly watek... pisalem wyraznie ze wlasnie ze wzgledu na takie podejzenia nie bede bral udzialu w konkursie...
"Mam juz jedno zdjecie na konkurs" mozna roznie zrozumiec wiec sie nie dziw takiej interpretacji.Zamieszczone przez Jac
Czytalem caly watek, ale to pewnie bylo na tyle dawno temu (a codziennie czytam WSZYSTKIE posty jakie ktokolwiek na forum napisalZielony, Vitez przeczytajcie caly watek... pisalem wyraznie ze wlasnie ze wzgledu na takie podejzenia nie bede bral udzialu w konkursie...czyli czasem juz 2-3 dni to przepasc) ze pewnie zapomnialem o takiej deklaracji z twojej strony.