...;-)))
...;-)))
Dziekuje wszystkim za glosy, fajnie, ze sie podobalo![]()
Dzięki za komentarz. Buty może i fakt, ale bardziej jestem zły, że ciut szerzej nie skadrowałem. pozdrZamieszczone przez djtermoz
5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R![]()
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..
No to ja też się zdekonspiruję:grupa 5 zdjęcie 8.
Wypatrzyłem ten obiekt przypadkiem, w jednej kawiarni, jak robilem kumpeli fotki do konkursu (pod czerwoną latarnią).
Tako rzecze Watson.
There are no stupid questions, just stupid people.
Wątek galeryjny na CB/Portrety@CB/Meksyk@CB/Sport@CB //Galeria przejściowa
Dziekuję za oddane głosy. Mam nadzieję że sprostam wyzwaniu w II etapie.
Jac powinien wymyśleć coś innego np. "zielony" a na finał "niebieski"Zamieszczone przez Cichy
![]()
Niekoniecznie to miałem na myśli. Ale widziałbym jakiś bardziej konkretną, przyziemną tematykę. NIe każdy fotograf musi być artystą..
O obiektywach wiem prawie wszystko
Zawsze sie znajdzie ktos kto bedzie narzekalZamieszczone przez Cichy
, wiekszosci sie jednak drugi temat spodobal, a i pierwszy etap z prawie 50 uczestnikami tez pokazal ze jest fajnie ;-) czy moglo by byc fajniej? moze tak moze nie
...
zreszta, zawsze mozesz sie poddac i wycofac jak nie dajesz rady- zabawa ;-)
Nie bardzo widzę mozliwość zrobienia plugina bez dostępu do tabel SQL z autoryzacjąZamieszczone przez hazan
i bez tworzenia nowych tabel do przechowywania wyników ankiet. IMO w takim razie temat możliwy do wykonania wyłącznie jako osobny projekt z odrębnym logowaniem.
Aaa. i jeszcze się przyznaję do tej truskawy z 5 grupy (fotka nr 2).
BTW jak juz etap się skończył to chyba nie ma co zabraniac ujawniania się autorom zdjec po zakończeniu głosowania.