uklad grup jest zupelnie losowy i przypadkowy... poza tym nie ma takiego ukladu ktorego nie dalo by sie zakwestionowac ;-) ...Zamieszczone przez snowboarder
uklad grup jest zupelnie losowy i przypadkowy... poza tym nie ma takiego ukladu ktorego nie dalo by sie zakwestionowac ;-) ...Zamieszczone przez snowboarder
Dawno, dawno temuZamieszczone przez Jac
na CB byl konkurs na najlepsza fotografie roku. Wszystkie fotki byly wrzucone do jednego worka i kazdy z uzytkownikow mogl przyznac ocene w skali ocen od 1-5 (czy jakos tak) kazdemu zdjeciu. Wydaje, mi sie, ze to bylo dobre rozwiazanie
![]()
Nie było mnie wtedy jeszcze na forum. Czy potem jakiś benedyktyn siedział i zliczał tą wolną amerykankę punktową?Zamieszczone przez '[DoMiNiQuE
Nie bylo az tak zle ...panie ameryka, komputeryzacja bylaZamieszczone przez Routlaw
![]()
Na poprzednim forum phpbb mielismy po prostu galerie z mozliwoscia oceniania fotekWiem, ze na tym forum tego nie ma, ale przeciez takie galerie robie sie trzema klikami i sa za free wiec nie widze problemu aby na nastepny konkurs cos takiego powstalo
![]()
no ja tez ne widze problemu ;-) ... poza jednym... kto wykona te trzy klikiZamieszczone przez '[DoMiNiQuE
bo jak narazie nie bylo chetnych ;-)
Pomyslodawca konkursuZamieszczone przez Jac
![]()
Nastepnym razem sie znajdaZamieszczone przez Jac
![]()
Ja byłem chętny. Niestety nie otrzymałem od 2 tygodni odpowiedzi od Hazana dotyczącej działania obecnego silnika CB, po to aby nie trzeba było kolejny raz autoryzować się do modułu z ankietą.Zamieszczone przez Jac