Pokaż wyniki od 1 do 10 z 32

Wątek: jak wyczyścić matrycę??

Mieszany widok

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Brodi
    Słyszałem, że taka przyjemność to 500 PLN. Czy tyle samo kosztuje, jeśli sprzęt jest na gwarancji (np. chciałbym sobie przed upływem roku zrobić jakiś przegląd)?
    1) Wymiana migawki:
    - za darmo jesli na gwarancji (polska lub euro, dowod zakupu raczej potrzebny)
    - ok 600 zl jesli poza gwarancja

2) Czyszczenie matrycy - DARMO, niezaleznie czy na gwarancji czy nie, od reki robia.

3) Czyszczenie matowki, wymiana matowki na inna ale dostarczona - DARMO, niezaleznie od gwarancji, nie wiem czy od reki.

Tyle wiem z wlasnych/czytanych doswiadczen.

Początki nałogu
    Miasto
    Racibórz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez
    3) Czyszczenie matowki, wymiana matowki na inna ale dostarczona - DARMO, niezaleznie od gwarancji, nie wiem czy od reki.
    200zl robocizna matowka cos 4zl... tyle z moich doswiadczen...

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez c42
    200zl robocizna matowka cos 4zl... tyle z moich doswiadczen...
    To widac ciebie mniej lubia niz mnie .
    Wczoraj odebralem 20D z wymieniona matowka za darmo, po gwarancji, na matowke niestandardowa od Andeego, dostarczona przeze mnie.

Owszem, zaplacilem przy okazji 100zl ale nie za matowke/robocizne... a za wymieniona plytke z punktami AF, ktora tak zapaskudzilem sprezonym powietrzem ze nie dalo sie doczyscic i albo musialbym z tym zyc albo wymiana na nowa - przez telefon przy opisie zgloszenia serwisowego wyraznie pani powiedziala ze bez tej wymiany plytki AF sama wymiane i czyszczenie matowki wykonuja za darmo.

Coś już napisał Awatar Brodi
    Miasto
    Warsaw, Poland

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez

Tyle wiem z wlasnych/czytanych doswiadczen.
    Wielkie dzięki za info. Mnie interesuje matówka Drugi dzień użytkowania i już mam paprocha (akurat zawiało ). Nic to. Podjadę w następnym tygodniu na Żytnią.

Uprawnienia umieszczania postów