Pokaż wyniki od 41 do 50 z 78

Wątek: [recenzja] SIGMA 85/1.4 A DG DN

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie

Domyślnie Odp: [recenzja] SIGMA 85/1.4 A DG DN

Cytat Zamieszczone przez marfot Zobacz posta
    Canon ma ogromny potencjał techniczny i jakościowy co dziś ma niewielkie znaczenie. Decydują wyłącznie emocje, marketing, media, influencerzy = woda z mózgu.
    Tutaj Canon leży. Jest nieporadny jak Nikon. Można go opluć na różne sposoby, shejtować a on coś tam wyjaśnia, bełkotliwie powołując się na pomiary, badania i co tam jeszcze. Kampania hejtu pod hasłem "overheating" pokazała siłę tego "potentata".
    Na forum Canona strach się wychylić z jakąś pozytywną opinią o tym sprzęcie.
    Nikon 2 lata, Canon 4 i po temacie.
    zgadzam się w pelni - pod hasłem planowane premiery obiektywow canona na 2021 na znanym zagranicznym portalu też wzbudził się hejt, cytuję - "ciężkie i drogie" - fakt tanio pewnie nie będzie ale co teraz jest tanie - trzeba się oswoić z faktem że wysoką jakośc obrazka dadzą elki tak było i tak będzie - "nadal mało natywnych" - tu jestem zdumiony ile tych szkieł ludzie potrzebują (widzę takich co potrzebują jedno 24-105/4 i po zawodach, a tworzą jakieś karkołomne układanki) - kolejny post - "strategia canona to samobójstwo" - jestem zdumiony bo canon w końcu pokazał coś bezkompromisowego na co miałbym ochotę.
    Ostatnio edytowane przez mirror ; 11-10-2020 o 17:59

Uprawnienia umieszczania postów