ja chciałbymnapisałem PW
ja chciałbymnapisałem PW
Ostatnio edytowane przez jotka ; 28-01-2021 o 09:54
Cześć wszystkim. Dla mnie kwestia adaptera to dramat! Co prawda kupiłem R6 a nie R. Po rejestracji otrzymałem wiadomość że adapter będzie dostarczony maksymalnie w 4 tygodnie. Aparat kupiony i zgłoszony pod koniec września 2020 adapter dopiero teraz po 4 miesiącach dostarczony łaskawie. Dramat. A żeby nie było że nie pisałem do canona w tej sprawie bo pisałem ponaglałem 4 razy.
Nie bardzo rozumiem czemu ma służyć takie wylewanie żali. Czasy są jakie są. Gdyby mogli wysłać adapter wcześniej to pewnie by tak zrobili. Ja też kupiłem R5 we wrześniu '20. Otrzymałem adapter bodajże w pażdzierniku.
Z jednej strony masz rację, bo ogólnie za dużo tych żali w internetach. Jednak tu wygląda to na błąd organizacyjny nas jakimś etapie, który będzie ciągnął się przez cały cykl życia tych aparatów. A mamy do czynienia z produktem klasy premium. Jest to potknięcie Canona, ale na tyle konkurencji ciągle niewielkie.
Absolutnie nie mam żalu. Od razu kupiłem commlite i jestem zadowolony. Jak przyjdzie adapter to spoko a jak nie to kupię drugie commlite i też spoko![]()
Miłego dniamoja www
Dzisiaj otrzymałem maila, że moje odwołanie zostało pozytywnie rozpatrzone i adapter otrzymam w ciągu 90 dni. Aparat R6 zamówiony był 25 listopada.
Dotarł.
wniosek złożony 29.10.2020
zatwierdzony 12.11.2020
wysyłka 22.01.2021 z Irlandii
u mnie 29.01.2021 w PL
Czy ktoś dostał swój adapter i już go nie potrzebuje? Odkupię.
Kto ostatnio dostał adapter?Otrzymałem maila z informacją, że jutro DHL dostarczy mi przesyłkę.
Adapter dostałem jakiś czas temu, ale dziś dostałem maila, że w ramach przeprosin za wydłużone oczekiwanie dostałem wydłużenie gwarancji na aparat o rok![]()
Miłego dniamoja www