Bangi, jak to się u mnie na wsi gadało , "machnij jeszcze dziopę", młody szybko rośnie i kogo będziesz fotografował?
Bangi, jak to się u mnie na wsi gadało , "machnij jeszcze dziopę", młody szybko rośnie i kogo będziesz fotografował?
Nie to ładne co ładne, ale co się komu podoba.
JaCzłowiek potyka się o kretowiska, nie o góry.
Konfucjusz
Ja bym chcial np wyslac znajomym moje wyglupy z siostrzencami albo gdy siostrzenica powiedziala „wujku chce zatanczyc do twojej ulubionej muzyki” i puscilem jej Fight fire with fire Metalliki, byla zachwycona, pogowala srogo a ja z siostra i szwagrem zwijalismy sie ze smiechu no ale nie moge..
Dzieciaki są mega szczere i to jest najlepsze . Ja w tym roku zabrałem córkę na Męskie Granie w Krakowie, mega była szczęśliwa, szalała i tańczyła non stop. Jak idzie spać między 20-21 zazwyczaj, tak wytrzymała do 23.
Uwielbiam też jak byliśmy w zoo niedawno, sporo ludzi przy słoniach, ja ściągam plecak i kładę go na ziemi, żeby obiektyw zmienić, a ona "no nieeee, tutaj będziesz się rozkładał?" . Tak, jakby to było obciachowe dla niej i tata siarę robi
Takie tam żarciki.
Kiedyś przeczytałem, że niemowlak z okładki płyty Nirvany dorósł i szuka sprawiedliwości za naruszenie dóbr osobistych. Nie wiem nawet jak to skomentować.
Nie to ładne co ładne, ale co się komu podoba.
JaCzłowiek potyka się o kretowiska, nie o góry.
Konfucjusz