W Polsce co drugi mężczyzna nie dożywa emerytury... W Holandii mają eutanazję...Zamieszczone przez AGO
no co ty chcesz miec Ziobro na karkuZamieszczone przez ibsen
![]()
powiem tak: znalem kilku kolesi co tak lowili jak pisales ... i sie przejedli.
pozatym skad wiesz ile ja biore za "pewna wade" systemu![]()
Canon 350D | Sigma 15-30 3.5-4.5 EX Asp IF | Sigma 75-300 4-5.6 DL Super Macro | Tamron SP AF 28-75 XR Di
Fotografie: obiektywni.pl gorski.cba.pl
z mieszkaniem w Polsce jest tak, jak z ogladaniem meczy reprezentacji - ciagle masz nadzieje, ze zagraja (bedzie) dobrzedo przerwy 0-1
EDIT po meczu: Janas tez ma nadzieje, ze bedzie lepiej![]()
Ostatnio edytowane przez nastier ; 30-05-2006 o 19:55
nastier chyba masz racje, ale kurde nikt jeszcze nie wymyslil jak sie wyzbyc tej nadzieji i kazdy polak ja mamoze cos przy urodzeniu dawali made in russia a la propaganda medicamenta
![]()
Canon 350D | Sigma 15-30 3.5-4.5 EX Asp IF | Sigma 75-300 4-5.6 DL Super Macro | Tamron SP AF 28-75 XR Di
Bladego pojęcia nie mam ale życzę ci żebyś brał krocie i zdzierał ile wlezie ku własnej pełnej satysfakcjiZamieszczone przez AGO
.
A tak btw to wracasz czy zostajesz?
nie wiemZamieszczone przez ibsen
odkladam ta decyzje jak moge, wlasnie przedluzylem wypowiedzenie swojego mieszkania o 1 miesiac. Powoli jednak chyle sie ku temu aby zostac ... bo jest rownie duzo + i - to po co zmieniac, no i ja lubie architekture pofocic (berlin to raj, a ZG ?
)
czyściecZamieszczone przez AGO
pzdr.
Canon 30D | EF-S 18-55/3.5-5.6 | EF 70-210/3.5-4.5 | EF 50/1.8 | EF 100/2.8 | EF 24-105/4.0 IS | Metz 54-MZ4
album-foto.pl | plfoto
Delikatnie powiedziane...Zamieszczone przez pyciu
![]()
lubie to miasto wiec nie bede kopal lezacego ... jest tam kilka miejsc i na sile da sie cos ustrzelic ... ale do berlina nie ma co porownywac.
Ostatnio widzialem takie zestawienie o pieknej architekturze w polsce (chodzi o nowe budynki) ... jej na potsdamerplatz jest wiecej ciekawych nowosci niz w prawie calej polsce![]()
Wracać do Polski? Odpowiem przewrotnie - nie wyjeżdżać!
A w UEeee też przyjdzie pora na krachy ubezpieczeniowe i inne. No my (Polska) niestety też wpisaliśmy się w ten "niewiadomopocoikomu" bajzel.
Mentalnie blisko mi do IbsenaNo i te polskie kobiety!!!! Czymże by było życie bez kobiet???? No chyba, że się jest "biedrońką" (przepraszam, nie mogłem sie powstrzymać)
![]()
![]()