Strona 18 z 18 PierwszyPierwszy ... 8161718
Pokaż wyniki od 171 do 180 z 180

Wątek: Powrot do Polski ?

Pełne uzależnienie Awatar popmart

Domyślnie

no tośmy sobie pogadali inteligencja pieprzona....... w sumie uwielbiam to ...... hehe

ni mam już czasu dziś i tak napisałem właśnie 801 post ...

BTW - ale mówię ci jakie poznanie taka reprezentacja - jeśli jest (prawdziwa ..zbadana dowiedziona, przypuszczana, zakładana, weryfikowana, etc) reprezentacja - możliwe jest głębsze poznanie .

Język (również matematyczny) jest dla człowieka czymś jakby "pojemnikiem na myślenie czy osobowość" czy nawet jak patrzysz na obraz to widzisz np drzewa, domy itd i równolegle z obrazem myśli same odnajdują te nazwy i po tych nazwach odnajdują dalej.... buk.....Język jest nośnikiem wszelkich myśli i ich pierwociną malarz malując obraz na początku pomyśli że namaluje DOM potem go maluje.

Dobranocka chyba zostałem flejmerem number uno

Pełne uzależnienie Awatar popmart

Domyślnie

też pomyslałem aby większość tej gadki do kibla spuścić .....

vinc3
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez AGO
    w IT dzialasz ? Co do Ciebie, to bylem kilka razy w Krakowie ... najladniejsze miasto Polski (i nie tylko) Napisz co ci sie podoba po powrocie a co przeszkadza.
    tak, w IT.
    na plus jest prawie wszystko: tansze zycie, jak sie dobrze postarac - to praca jest wcale nie gorsza niz tam, rodzina i kumple blizej, dzieciak bedzie po polsku mowil, ludzie jacys mniej popieprzeni dookola...
    na minus: wino tu strasznie drogie jest ;-)

Początki nałogu Awatar AGO
    Miasto
    Berlin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez vinc3
    tak, w IT.
    na plus jest prawie wszystko: tansze zycie, jak sie dobrze postarac - to praca jest wcale nie gorsza niz tam, rodzina i kumple blizej, dzieciak bedzie po polsku mowil, ludzie jacys mniej popieprzeni dookola...
    na minus: wino tu strasznie drogie jest ;-)
    a w jakim miescie przebywales w DE ? moze mijalismy sie na ulicy ?
    Najbardziej lubie takie sytuacje (przyklad 1 na wiele):
    dentysta polski, stado klientow, wszyscy mowia po polsku ... a na koniec tschuß, bis nähste mal
    Canon 350D | Sigma 15-30 3.5-4.5 EX Asp IF | Sigma 75-300 4-5.6 DL Super Macro | Tamron SP AF 28-75 XR Di
    Fotografie: obiektywni.pl gorski.cba.pl

Pełne uzależnienie Awatar minek
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

a na koniec tschuß, bis nähste mal
    Wyjaśnij, proszę.
    (rozumiem obcy język, ale nie taki, lub nie aż tak)

vinc3
    Guest

Domyślnie

a w jakim miescie przebywales w DE ? moze mijalismy sie na ulicy ?
    nie mijalismy sie - mieszkalem w wiedniu :-)

vinc3
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez minek
    Wyjaśnij, proszę.
    (rozumiem obcy język, ale nie taki, lub nie aż tak)
    'czesc, do nastepnego razu'

Uzależniony Awatar Raff
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez popmart
    Raff : a co jest nie tak ze zdaniem które zacytowałeś z innego wątku ja podpisuje się pod nim obiema rękami i paru wybitnych biologów także (Biologia Wille i inni) Co było w tym zdaniu zjadliwego albo obraźliwego?
    Nic zjadliwego, obraźliwego etc. Po prostu jak coś wynika z nieprawidłowego ukształtowania to znaczy, że nie jest prawidłowe i należy rozpatrywać to raczej jako dysfunkcję, skrzywienie a nie preferencję. A cała "równość i noramlność" "Biedrońki" i pochodnych to próbuje wmówić - że homoseksualizm jest to normalna preferencja. A jeżeli chodzi o to, że to i inne podobne kontrukty pojęciowe i odkrycia to zdanie wielu wybitnych uczonych, to jedynie mogą być to być "wybitne pierdoły". A słowem "spokojnie" zastąpiłem słowo "poważnie". Wiem, że uważasz się za przedstawiciela nauki i jedynie słusznych naukowych poglądów, za przypisywanie sobie których wg Ciebie ja się uważam. A ja mam wrażenie, że ta Twoja nauka to przegnite akademickie myślenie szablonowe, nie wnoszące nic świeżego i wartościowego.

Napisz ilu ludziom pomaga "taka psychologia", dla ilu jest obojętna a ilu szkodzi. To będzie jakiś argument. Bo dla mnie to jedynia wiedza nawiedzona, nastawiona na stworzenie ludziom iluzji, że mogą za kasę (płaconą np. psychoanalitykowi) zrozumieć i poprawić swoje życie.

Uzależniony Awatar Raff
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez popmart
    też pomyslałem aby większość tej gadki do kibla spuścić .....
    No widzisz. To po co mówisz o rzeczach, których sam nie uważasz za sensowne. Co zaś się tyczy istniejących a nie nazwanych "obiektów", myślę że nie mozna wskazać takich obiektów bezpośrednio, bo trzeba by je nazwać właśnie. Ale to w żaden sposób nie dowodzi ich nie istnienia. Nie jest to pułapka, tylko kres wyobraźni.

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

O kurcze, taki fajny pod-flame mnie ominął :-D

Strona 18 z 18 PierwszyPierwszy ... 8161718

Uprawnienia umieszczania postów