witam dziś na moich fotkach znalazłem jak by odbite linie papilarne , bez wzlędu na obiektyw są takie same ... fotki wyglądają jak by ktoś palca odbił na matrycy .. co to mogło sie stać ..
witam dziś na moich fotkach znalazłem jak by odbite linie papilarne , bez wzlędu na obiektyw są takie same ... fotki wyglądają jak by ktoś palca odbił na matrycy .. co to mogło sie stać ..
Jeżeli mam być szczery, to ja tam nic nie widzę, no ale skoro jest- to jest. Może tak jak napisałeś ktoś (np. Ty przez przypadek) dotknął paluchem matrycy?
Zamieszczone przez swiderski
nie stety nie dotykałem matrycy .. przyciemnij troszkę monitor ...
ja też nic nie widzę
może namalujesz jakąś strzałkę pokazującą tego palucha ?
http://canon-board.info/attachment.p...1&d=1148820890Zamieszczone przez Tomasz1972
Yyy... pomimo porównania szkicu z oryginałem też nic takiego nie widzęMoże masz morę na monitorze? Patrzyłem na to z różnych kątów, przy różnej jasności i nic nie wypatrzyłem.
moim zdaniem to nie odcisk tylko artefakty , powstające przy z byt mocnej kompresji *jpg
sprawdź na kilku innych zdjęciach
U mnie tez nic nie widac. Wyglada na to ze monitor Ci szwankuje
Zamieszczone przez Tomasz1972
w pracy mam 2 takie w miare padnięte monitory zjawisko to występuje na jednym i 2 minitorze ale tylko na jasnym kolorze .. hmmm toże nic nie widzicie to jest dla mnie pocieszające ..