Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1204

Wątek: Co nowego nas czeka u Canona (wątek spekulacyjny)....

Mieszany widok

Domyślnie Odp: Co nowego nas czeka u Canona (wątek spekulacyjny)....

Cytat Zamieszczone przez Przemek_PC Zobacz posta
    Dla mnie wizjer optyczny nie ma żadnych zalet w stosunku do EVF. Najbardziej na EVF narzekają ci którzy go nie używają ale tak jest w wielu dziedzinach.
    Dobrze, że napisałeś: dla mnie.
    Mam nadzieję, że nie miałeś mnie na myśli, używam bezlustra od 2 lat i robię nim pewnie 80-90% zdjęć. Eyefocus to coś fantastycznego, jak sie tego posmakowało to już człowiek nie wróci do czegos innego. ale ... nie wszystkie zdjęcia wymagają płytkiej GO no i na fotografowaniu ludzi fotografia sie nie kończy.
    Nikony, Canony (EOS 50e, AE1, AV1, T70) Olympus, Pentaxy, Minolta, Leica, Hasselblad, Rolleiflex, Voigtlander, FKD (Praktica, Zenit, FED, Zorkij, Kiev, Smiena i to nie wszystko)

Pełne uzależnienie Awatar zdebik
    Miasto
    Londyn

Cytat Zamieszczone przez Jacek_Z Zobacz posta
    Dobrze, że napisałeś: dla mnie.
    Mam nadzieję, że nie miałeś mnie na myśli, używam bezlustra od 2 lat i robię nim pewnie 80-90% zdjęć. Eyefocus to coś fantastycznego, jak sie tego posmakowało to już człowiek nie wróci do czegos innego. ale ... nie wszystkie zdjęcia wymagają płytkiej GO no i na fotografowaniu ludzi fotografia sie nie kończy.
    Dokładnie tak. Mam R5 ale do produktów wymieniłbym 5D3 na 4ke.

Cytat Zamieszczone przez Przemek_PC Zobacz posta
    Ponad 40 lat używałem lustrzanek i pożegnałem się z nimi bez bólu.
    Masz inne potrzeby niż ja. To cały czas próbuję przekazać. Fotografia nie ma 100 twarzy. Ma tysiące twarzy. Albo raczej miliony.
    Kasa, nawyki, doświadczenie, potrzeby, aktualnie posiadany sprzęt, przekonania. Ilość kombinacji jest nieskończona.
    I dlatego fora jeszcze żyją
    Nikony, Canony (EOS 50e, AE1, AV1, T70) Olympus, Pentaxy, Minolta, Leica, Hasselblad, Rolleiflex, Voigtlander, FKD (Praktica, Zenit, FED, Zorkij, Kiev, Smiena i to nie wszystko)

Uprawnienia umieszczania postów