No właśnie Canon chce się wziąć do roboty z obiektywami. Tyle że do smartfonów![]()
No właśnie Canon chce się wziąć do roboty z obiektywami. Tyle że do smartfonów![]()
Pozdrawiam
Robert Błaszczak
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Co nowego u canona?
Ano canon wycofał z produkcji 77 obiektywów z mocowaniem EF, tak więc wszystko co jest na rynku w używkach nabrało własnie kultowości i będzie rosło w cenie![]()
Dawniej A1, F1N, EOS 50, 5, 3, 10D, 7D, 5D MARK I i II i III , N F-601, 801s , M DYNAX 505si , 7000 i 8000i , P K1000, ME SUPER, SUPER A , PROGRAM A, Fuji X-E1, X-T1, X-T2 , Nex5, A7 I i IIobecnie: A7 III , J1, Z6 , F1N , LX100 , Kodak SIX20 , WELTI Ic i M42 moja strona II MM II IG II FB II 35photo II 500px II 1x.com
No. Chcę sprzedać jeden obiektyw, kilka razy go tu ogłaszałem, ale nie było zainteresowania.Na allegro niby coraz droższy, aż zacząłem się zastanawiać czy go sobie zostawić.
"Nie to ładne co ładne, ale co się komu podoba."
Ma być nowy typ telekonwertera,
https://www.canonrumors.com/new-type...elephoto-zoom/
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
SX160 IS, a przedtem wadliwy A530 wymieniony w ramach gwarancji na wadliwy A550.
Analogowy DeviantArt
Wypociny formalne
Wypociny techniczne
Dawniej A1, F1N, EOS 50, 5, 3, 10D, 7D, 5D MARK I i II i III , N F-601, 801s , M DYNAX 505si , 7000 i 8000i , P K1000, ME SUPER, SUPER A , PROGRAM A, Fuji X-E1, X-T1, X-T2 , Nex5, A7 I i IIobecnie: A7 III , J1, Z6 , F1N , LX100 , Kodak SIX20 , WELTI Ic i M42 moja strona II MM II IG II FB II 35photo II 500px II 1x.com
Nie nadal sporo produkują. Tak to właśnie się tworzy alternatywną rzeczywistość jak się nie czyta dokładnie i wrzuca ogólniki.
Podejrzewają że tak ale na razie to wszystko jest dosyć mgliste więc pewnie się okaże jak to wypuszczą. Poza tym jak znam Canona to cena będzie taka że się cała ta impreza nie będzie opłacała....
Kapitan Wagner