Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1204

Wątek: Co nowego nas czeka u Canona (wątek spekulacyjny)....

Mieszany widok

Uzależniony Awatar WinSho
    Miasto
    Lublin

Domyślnie Odp: Co nowego nas czeka u Canona (wątek spekulacyjny)....

Cytat Zamieszczone przez cauchy Zobacz posta
    za 7k to sobie wole polecieć na Islandie pofocić puffiny tym co mam :P
    Hmm dobra przekonałeś mnie to kiedy wyjazd?

--- Kolejny post ---

Cytat Zamieszczone przez pawel.guraj Zobacz posta
    A ja 100-500 uwielbiam. Zupełnie mi ta końcówka nie przeszkadza. Do samolotów jak w sam raz, do pociągów tez całkiem się przydaje.

P,paw

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
    Wiem, oglądam Twoje foty i bardzo cenię! Tyle, że ja potrzebowałem kupić 70-200 do kilku różnych zleceń a takie 100-500 to bardziej wyjazdowo-podróżnicze szkło. Oczywiście nie żałuję decyzji bo RF 70-200 jest świetny ale brakuje mi czegoś co mogę wziąć w podróż zamiast 70-200.

Pełne uzależnienie Awatar cauchy
    Miasto
    Warszawa

Cytat Zamieszczone przez WinSho Zobacz posta
    Hmm dobra przekonałeś mnie to kiedy wyjazd?
    celuję w pierwszą poł. czerwca lub lipca, bo koniec czerwca mam Norwegie na kilka dni ale to nieśmiałe plany, nie mam drużyny robić to co chcę, tj. dosłownie na kilka dni - Kirkjufell i Fiordy zachodnie, a jeśli na dłużej to objazd dookoła z Dettifossem i Studlagil na wschodzie, na południu Vestrahorn, i szybciutko już na lotnisko południową trasą bez zatrzymywania się przy każdej plaży i wodospadzie.
    EOS R5 | EOS R6 | RF 14-35 | RF 70-200 | RF 85 | RF 400 | DJI Mini 3 Pro
    Flickr | YT

Uzależniony Awatar WinSho
    Miasto
    Lublin

Cytat Zamieszczone przez cauchy Zobacz posta
    celuję w pierwszą poł. czerwca lub lipca, bo koniec czerwca mam Norwegie na kilka dni ale to nieśmiałe plany, nie mam drużyny robić to co chcę, tj. dosłownie na kilka dni - Kirkjufell i Fiordy zachodnie, a jeśli na dłużej to objazd dookoła z Dettifossem i Studlagil na wschodzie, na południu Vestrahorn, i szybciutko już na lotnisko południową trasą bez zatrzymywania się przy każdej plaży i wodospadzie.
    Kurczę ja w czerwcu już mam na 14 dni zaplanowany wypad na Czarnogórę i BiH oraz pewnie częściowo Chorwację bo tam ma przelot. Może coś kiedyś się uda wspólnie podziałać ale ja niestety planuję wszystko wcześniej.

Uprawnienia umieszczania postów