Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1204

Wątek: Co nowego nas czeka u Canona (wątek spekulacyjny)....

Mieszany widok

Uzależniony
    Miasto
    Krasnystaw

Domyślnie Odp: Co nowego nas czeka u Canona (wątek spekulacyjny)....

Wg DP
    Indyjski fotograf zamienił swój dom w aparat i nazwał swoich synów nazwiskami firm fotograficznych

https://www.dpreview.com/news/649983...mera-companies

Gość wydał 95k$, aby upodobnić swój dom do sprzętu foto, nazwał nawet swoich synów korzystając z nazw firm fotograficznych: Canon, Nikon i Epson. I tu jestem bardzo zawiedziony, facet niby wielki fan foto, a sony nie docenił.
    Cierpię na chroniczny brak wolnego czasu i ... talentu.
    R5 ; RF24-105 f4; RF35 f/1,8; RF50 f1.8; RF14-35 f4; EF50 f1.4; EF85 f1.8; EF70-200 f4IS; EF135 f2; 430EXII; RF 100-400 f5.6-8

Pełne uzależnienie Awatar candar
    Miasto
    Chrząszczyrzewoszczyce, Powiat Łękołody

Cytat Zamieszczone przez szandor Zobacz posta
    Wg DP
    Indyjski fotograf zamienił swój dom w aparat i nazwał swoich synów nazwiskami firm fotograficznych

https://www.dpreview.com/news/649983...mera-companies

Gość wydał 95k$, aby upodobnić swój dom do sprzętu foto, nazwał nawet swoich synów korzystając z nazw firm fotograficznych: Canon, Nikon i Epson. I tu jestem bardzo zawiedziony, facet niby wielki fan foto, a sony nie docenił.
    Doceniłby zapewne Minoltę, ale pewnie ma telewizor, lapka i walkmana sony, które mu się zepsuły to i doceniać nie było warto Osobiście to żałuję tylko, że moje VAIO odeszło po 10 latach do krainy wiecznych łowów.

--- Kolejny post ---

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Ale czemu zakładasz że zlikwidują dział który póki co zapewnia im większość obrotów w dziale foto? To by było nielogiczne, oni tak nie działają. Dlatego wciąż są na tym rynku i nie podzielili losów firm o których wspomniałeś wyżej.
    Nie zakładam. Po prostu stwierdzam, że marketingowcy Minolty, Olympusa, Samsunga mieli nieznaczny wpływ na losy działów foto.
    Ostatnio edytowane przez candar ; 17-07-2020 o 08:55
    Dawniej A1, F1N, EOS 50, 5, 3, 10D, 7D, 5D MARK I i II i III , M DYNAX 505si , 7000 i 8000i , P K1000, ME SUPER, SUPER A , Fuji X-E1, X-T1, X-T2 , Nex5, A7 I ,II i III. Nikon F-601, 801s , Z6 obecnie: A7 IV , Nikon J1, Canon F1N , Kodak SIX20 , WELTI Ic i M42 moja strona II MM II IG II FB II 35photo II 500px II 1x.com

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Cytat Zamieszczone przez candar Zobacz posta
    Nie zakładam. Po prostu stwierdzam, że marketingowcy Minolty, Olympusa, Samsunga mieli nieznaczny wpływ na losy działów foto.
    Nie widzę tego w ten sposób, wręcz odwrotnie. Pomijam już że na to się składa tak dużo czynników że tego typu dywagacje są mocno bezsensowne.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uprawnienia umieszczania postów