Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1204

Wątek: Co nowego nas czeka u Canona (wątek spekulacyjny)....

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar Eberloth

Domyślnie Odp: Co nowego nas czeka u Canona (wątek spekulacyjny)....

Nad @akustyk powoli zamarza gruba kra, spod której trudno mu się będzie wydostać . Jeśli ktoś fotografuje coś ciut bardziej ruchomego niż młyny nad kanałami, doceni AF bezluster. A demonizowanie EVF vs OVF też jest przerysowane. Co innego jest w linii M, co innego R (przepaść jak mawiają niektórzy )

Owszem, różnica w cenach optyki EF /RF jest katastrofalna. I tu jestem skłonny pogodzić się z drzazgą w d...łoni, jaką jest adapter.
    Sprzęt - dekielek z przyległościami.
    Fumare humanum est!

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Cytat Zamieszczone przez Eberloth Zobacz posta
    spod której trudno mu się będzie wydostać . Jeśli ktoś fotografuje coś ciut bardziej ruchomego niż młyny nad kanałami, doceni AF bezluster.
    foce hokeja na lodzie raz na jakis czas. no, teraz nie, bo w NL zycie publiczne zamarlo. no ale jak jest, to foce, hobbystycznie. 6D2 czy 80D. zszokuje cie, ale nie narzekam na AF zadnego z tych korpusow. focilem drzewiej ten same temat M5-tka i tu tez nie bylo najgorzej, chociaz lag celownika byl tak okrutny, ze nie dalo sie odniesc wrazenia, ze aparat zlapal ostrosc kiedy robil zdjecie. na kompie bylo OK, wiec ten dyskomfort przy foceniu trzeba bylo stlamsic

Cytat Zamieszczone przez Eberloth Zobacz posta
    A demonizowanie EVF vs OVF też jest przerysowane. Co innego jest w linii M, co innego R (przepaść jak mawiają niektórzy )
    na pewno? wedlug specyfikacji M5 i RP maja taka sama rozdzielczosc. dopiero R/R5/R6 maja lepiej. dla osoby przyzwyczajonej do optycznego celownika (polecam kiedys sprobowac jak to bylo) to jest parodia :/
    www albo tez flickr

Pełne uzależnienie Awatar Eberloth

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    wedlug specyfikacji M5 i RP maja taka sama rozdzielczosc. dopiero R/R5/R6 maja lepiej
    Nie mam RP - mam porównanie dla 50D/7D/6D vs R. Nie odczuwam dyskomfortu z tego powodu przy obecnym korpusie.
    I mam jako backup APS-C M50 - tu przyznaję jest duża różnica w stosunku do R
    Ostatnio edytowane przez Eberloth ; 30-12-2021 o 13:26
    Sprzęt - dekielek z przyległościami.
    Fumare humanum est!

Uprawnienia umieszczania postów