Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1204

Wątek: Co nowego nas czeka u Canona (wątek spekulacyjny)....

Mieszany widok

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie Odp: Co nowego nas czeka u Canona (wątek spekulacyjny)....

Cytat Zamieszczone przez atsf Zobacz posta
    Cicho bądź, Andrzej, cicho! Psujesz oficjalną narrację, że Canon to szlachetna firma, a wszyscy wokół to złodzieje!
    Jasne bo ta prawdziwa i jedyniesłuszna narracja to taka, że Canon to najgorsze zło, a cała reszta firm to oaza służby względem bliźnich i działalności charytatywnej.
    Może czas się przenieść na forum płaskoziemców z takimi teoriami.

Cytat Zamieszczone przez g69 Zobacz posta
    Dlatego im wiekszy wybór optyki w systemie,tym lepszy system Canon chyba czeka,aż sprzedadza sie wszystkie zapasy optyki EF i wtedy ruszy szturmem z nowymi szkłami
    Myślę że czas gra tu swoją rolę. Projektowanie i wdrożenie produkcji szkieł jednak trwa. Kiedyś pisali że będą wypuszczali 6-8 szkieł na rok.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Początki nałogu
    Miasto
    silesian

Domyślnie Odp: Co nowego nas czeka u Canona (wątek spekulacyjny)....

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Jasne bo ta prawdziwa i jedyniesłuszna narracja to taka, że Canon to najgorsze zło, a cała reszta firm to oaza służby względem bliźnich i działalności charytatywnej.
    Może czas się przenieść na forum płaskoziemców z takimi teoriami.

Myślę że czas gra tu swoją rolę. Projektowanie i wdrożenie produkcji szkieł jednak trwa. Kiedyś pisali że będą wypuszczali 6-8 szkieł na rok.
    Wiadomo,że to twardy biznes i my możemy narzekać,ale nasz interes nie jest zbieżny z interesm korpo,żadnej korpo... w Sony np Sigma nie ma w ofercie konwertera do Sigme 150-600 ,który dla tego samego obiektywu dla Panasonica jak najbardziej istnieje,ale pod Sony,albo nie mogą,albo Sony tyle sobie życzy,że sie nie opłaca

Moja obawa to ile stracą klientów przez ten czas czekania pod te nowe szkła,którym braknie cierpliwości... ale pewnie odpowiednie dane zbieraja i analizują.
    Ostatnio edytowane przez g69 ; 28-08-2023 o 15:43

Uprawnienia umieszczania postów